Featured, Showbiz

Iată ce spune Brigitte Pastramă despre zvonurile legate de divorț

Zilele trecute, Brigitte Pastramă a fost surprinsă într-un moment șocant, în timp ce era agresată în plină stradă de soțul ei. La scurt timp, au apărut zvonuri cum că cei doi ar fi la un pas de divorț, iar acum, vedeta a făcut declarații în acest sens.

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Brigitte nu a confirmat, dar nici nu infirmat un eventual divorț. „Întotdeaună în viață există momente potrivite când anumite răspunsuri vor fi primite.

Brigitte Pastramă spune că în momentul de față nu e momentul potrivit ca să dau acest anunț sau nu. Nu e un moment potrivit să răspund la această întrebare. Atât pot să spun la o emisiune tv. 

Brigitte Pastramă despre zvonurile

„Nu am știut cine e Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut când ne-am cunoscut au fost mai mulți decât ar fi trebui să fac, dar acum lucrăm cu ce avem. L-am cunoscut într-un moment greu”, a continuat ea.

Brigitte Pastramă a făcut primele declarații după ce s-a spus că divorțează. „Nu am știut cine e Florin în realitate”

Eu am divorțat de două ori, de tatăl Sarei și de Ilie Năstase. Nu înțeleg de ce aș fi acuzată de ceva, dacă aș divorța a treia oară, dacă ar fi, dar eu nu pot să dau acest răspuns astăzi. Vor veni momente în care toate lucrurile vor ieși la iveală, pentru că adevărul este unul singur”, a mai spus afacerista.