Denis Alibec (29 de ani) a fost omul meciului Astra – FCSB 3-2. Atacantul a reuşit o “dublă” şi o pasă decisivă, însă Gigi Becali spune, că nu regretă despărţirea de fotbalist.

Replica dură a lui Denis Alibec pentru Gigi Becali
“Mai bine mă las de fotbal decât să am jucători ca Alibec. Alibec e un copil căruia nu îi dă mă-sa țâță”, a spus patronul celor de la FCSB, la emisiunea Fotbal Club, iar acum a venit răspunsul dur al lui Denis Alibec.

Fotbalistul a avut o replică ironică, urmată de o previziune deprimantă: “Dacă îi plac astfel de fotbalişti, va lua titlul peste 10 ani”.

“Își dă cu părerea despre fiecare jucător din Liga 1, nimeni nu îi spune nimic. Așa este el și nu mă interesează ce spune. Nu făceam nimic la antrenament, probabil îi plac jucătorii care îi cer voie și când fac dragoste. Dacă îi plac jucătorii de genul ăsta… atunci va lua titlul peste 10 ani.

Mi-a plăcut că Adi Popa a zis ce s-a întâmplat și ar trebui ca cineva să ia măsuri. Am trecut prin multe la FCSB. A fost o perioadă frumoasă pentru mine, dar grea pe final”, a spus Denis Alibec pentru ProSport.

Gigi Becali din 2005 până în prezent
Digi Sport vă prezintă o galerie foto cu omul de afaceri de acum 15 ani și până în prezent. În poze sunt surprinse mai multe episoade cu Becali în diferite ipostaze. În multe rânduri acestea au făcut deliciul publicului.

Ultimele imagini din galerie sunt din 2019 şi 2020.

Transformarea lui Gigi Becali: cum arată acum patronul celor de la FCSB:


Golul victoriei trupei lui Bogdan Andone a fost înscris în minutul 80 de Alibec, care imediat după ce a marcat a făcut un gest sugestiv: şi-a dus degetul la gură.

Întrebat la interviul de la final care este explicaţia acelui gest, vârful a răspuns că cei vizaţi sunt fanii roş-albaştrilor, care l-au apostrofat în trecut.

”M-au înjurat în ultimul meci. Au spus că am jucat acolo și am dat gol contra Stelei. Când eram acolo mă aplaudau, mă iubeau.

După, să înjuri un jucător e lipsă de fair-play și de omenie, că nu am vrut eu să plec de acolo. Nu am vrut eu, am fost dat afară.”, a declarat Denis Alibec.