Elina Svitolina a fost surprinsă total de porecla care i-a fost dată de chinezi. Aflată la Zhengzhou, sportiva din Ucraina a aflat că asiaticii îi spun ”Micuța varză chinezească” și a părut șocată de ce a auzit.

„Interesant. Foarte interesant. Varză chinezească? Dar ce înseamnă asta?”, a comentat mirată Elina Svitolina, înainte ca jurnalistul chinez să îi dea o explicație. „Înseamnă că pendulezi frumos pe teren, ești drăguță și blândă”.

”Chiar sper că nu vorbiți serios! Eu zic să ne oprim aici! Am aflat ceva foarte neașteptat pentru mine, aș putea spune. E drăguț, totuși, să ai porecle, eu am mulți fani în China și le mulțumesc pentru această poreclă”, a încheiat Elina.

Citeste si...
Au confundat-o cu Simona Halep!? Gafa comisă la TV în timpul meciului Jelena Ostapenko - Elina Svitolina

Elina Svitolina e o campioană și în afara terenului
Faptul că Elina Svitolina este o persoană blândă este adevărat, dacă ținem cont de un gest extraordinar pe care aceasta l-a făcut. Jucătoarea de 25 de ani a plătit 12.000 de euro pentru o operație suferită de Daria Lopateska, compatrioata ei de 16 ani.

Puştoaica se anunţă o mare speranţă a tenisului din Ucraina, iar familia nu avea suficienţi bani pentru a-i asigura intervenţia chirurgicală şi recuperarea.