Donald Trump a publicat o nouă serie bizară de postări pe Twitter, după confruntările violente dintre Secret Service și protestatarii din Washington DC. Trump a descris, jubilând, despre felul în care cetățenii americani erau loviți cu gaze lacrimogene și paralizante în timpul protestelor și cum aceștia ar fi fost devorați de „cei mai feroce câini”, dacă ar fi intrat pe domeniul Casei Albe, scrie CNN.

Mesajul șocant al președintelui american vine după ce Trump a intrat de două ori în conflict cu platforma socială pe care postează din cauza mesajelor iresponsabile sau pline de informații false și înșelătoare.

Postarea care sună ca un delir al lui Donald Trump prezintă evenimentele de la Washington ca și cum ar fi fost parte a unui război. El vorbește de mai multe ori de „linia frontului” și amenință cu „câini feroce” și „arme sinistre”. La un moment dat, pare că Donald Trump vorbește în numele unui agent Secret Service care îi explică faptul că agenții tineri adoră „să agreseze” cetățenii care protestează.

„Secret Service a făcut o treabă foarte bună astă-noapte la Casa Albă. Nu doar că au fost niște profesioniști, dar și foarte calmi. Am stat înăuntru și le-am privit fiecare mișcare și m-am simțit foarte în siguranță.

I-au lăsat pe «protestatari» să țipe și să urle cât de mult au dorit, dar atunci când cineva a devenit prea îndrăzneț sau prea obraznic, l-au lovit tare – nici n-au știut ce i-a lovit. Linia frontului a fost înlocuită constant cu agenți proaspeți, ca prin magie. Grămadă mare, organizată profesionist, nimeni nu a fost nici măcar aproape de a rupe gardul.

Dacă ar fi reușit s-ar fi întâlnit cu cei mai feroce câini și cele mai sinistre arme pe care le-am văzut vreodată. Atunci, oamenii ar fi fost răniți foarte rău, cel puțin. Mulți agenți ai Secret Service abia așteaptă să intre în acțiune. «I-am pus pe cei tineri pe linia frontului, domnule, adoră să facă asta, e antrenament bun», a scris Donald Trump pe Twitter.