Featured, Showbiz

Iată ce pensie alimentară a stabilit instanța pentru fiul Annei Lesko,în urma divortului cântăreței

Scriam despre Ana Lesko zilele trecute cum că arde-n flăcări Internetul cu ţinute sumare până la nud şi îşi bagă admiratorii în fibrilaţii, de când s-a despărţit de tatăl băiatului ei. Şi iată că divorțul neașteptat dintre Anna Lesko și DJ Vinnie s-a încheiat rapid. S-au stabilit toate cele în instanţă, de la pensie de întreținere pe care o va plăti artistul pentru fiul pe care îl are cu Anna, precum și datele custodiei.

S-a spus chiar că Anna Lesko și DJ Vinnie ar fi făcut inclusiv partaj, dar deocamdată nu au apărut detalii despre această împărţeală. Cert e că deşi tot fuseseră zvonuri care anunţau divorţul pe diverse cauze, una fiind o aşa-zisă infidelitate a voluptoasei moldovence, chiar şi aşa despărţirea după opt ani de relație a fost privită drept o surpriză în lumea mondenă.

Anna anunţase divorţul „printre rânduri”

Divorţul intentat la început de octombrie s-a încheiat rapid, fără circ sau alte poveşti mediatice. Instanţa a decis ca artistul să plătească lunar cu suma de 200 de euro pentru creșterea și îngrijirea copilului, în vreme ce băiețelul va locui la domiciliul celebrei sale mame, scrie cancan.ro.

Despărţirea celebrului cuplu a fost cumva anunţată de anumite postări ale cântăreţei, care între două poze considerate mult prea provocatoare, a urcat şi un mesaj, considerat cu „dedicaţie” de către admiratorii ei.

„E drăguț la început. Se mută împreună. Fac cunoștință cu obiceiurile, gusturile, preferințele fiecăruia, ciudățeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun iar ea face pipi cu ușa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri înveți să le accepți iar altele sunt ofensive, pur și simplu enervante. Se creează rutină. Devin familiari și crește sentimentul de siguranță. Începi să dai „raport’ unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în următoarele 10 minute și până când va veți vedea la sfârșitul zilei, etc…Familiaritatea asta de multe ori se dovedește a fi un anti-afrodiziac “, a scris Anna Lesko pe Facebook.