Featured, Sport

Iată ce nume avansează Gigi Becali drept cel mai bun antrenor român

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, îşi pune speranţele în Ianis Hagi pentru câştigarea titlului de campioană. Vicecampioana a remizat cu CFR Cluj chiar pe terenul campioanei, scor 0-0, dar a vorbit şi despre meciul excelent făcut de fiul lui Gică Hagi cu U Craiova, scor de 2-1.

Gigi Becali a glumit spunând că ar vrea să danseze alături de Ianis Hagi dacă acesta şi echipa lui vor reuşi să încurce CFR-ul, iar FCSB ar câştiga primul titlu de campioană după trei ani:

”Singurul care este mare antrenor în România este Hagi. Joacă cu unii pe acolo, îi pune pe copiii ăia şi joacă fotbal. E singurul antrenor. Petrescu a luat ce a vrut el. De abia acum zic şi eu că Ianis va fi mare fotbalist. Pasa pe care i-a dat-o lui Ganea, aia mi-a plăcut mai mult decât golul.

O să-l rog pe Ianis, dacă face un rezultat bun cu CFR şi o să joc şi eu pamporea (n.r. – dans tradiţional machedonesc) cu el, când o să luăm campionatul. Îmi e drag şi mie de el şi vreau să joc şi eu pamporea, care e problema? Dacă ne bate, el să danseze pamporea şi eu să plâng. Nu ai cum să-l iei pe Ianis, nu ai cum. Cum să-l iei când dă aşa gol de pe loc. Dacă eram eu ceream 50 de milioane. Gică îl dă pe două sau trei, dar eu fără 50 nu discutam”, a spus Becali la finalul partidei cu CFR Cluj, la Digi Sport.

Jucătorii Viitorului au dansat pamporea la finalul meciului cu FCSB de pe Arena Naţională, scor 2-1 în favoarea constănţenilor. Ianis Hagi s-a numărat printre aceştia.

CLASAMENTUL PLAY-OFF-ULUI LIGII 1 BETANO:

1. CFR Cluj 38p

2. FCSB 35p

3. U Craiova 30p

4. Viitorul 29p

5. Astra 21p

6. Sepsi 20p

PROGRAMUL CFR-ULUI ÎN PLAY-OFF-UL LIGII 1 BETANO:

Sepsi – CFR Cluj

CFR Cluj – Viitorul

Astra – CFR Cluj

CFR Cluj – U Craiova

FCSB – CFR Cluj

PROGRAMUL FCSB-ULUI ÎN PLAY-OFF-UL LIGII 1 BETANO:

Viitorul – FCSB

FCSB – Astra

U Craiova – FCSB

Sepsi – FCSB

FCSB – CFR Cluj