Un bărbat care a fost internat timp de 24 de zile, dintre care 14 la terapie intensivă, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, a povestit drama prin care a trecut și a transmis un mod repetat mesaje către oameni să nu ia în glumă acest virus care este extrem de periculos.

El a spus că își amintește fiecare moment pe care l-a trăit în spital și că această perioadă l-a marcat pe viață.

„Fiecare moment mi-l amintesc, fiecare efort, echipele care au fost în jur, asistentele care s-au îmbolnăvit aici, tot efortul a fost direcționat să salveze un om necunoscut. Aveau echipament de protecție.

Mi s-a prins vena cu 6 perechi de mănuși. Vă dați seama cât de greu este!

Procedura pe care au urmărit-o de fiecare data m-a impresionat, era dusă la paranoia, dar respectau cu atâta atenție procedurile să nu ajungă să fie puse în pericol.

Citeste si...
În România, teoriile conspirației în ceea ce privește Covid-19 au devenit un lucru normal

Când mi s-a luat sânge din vena aortă și nu a fost o singură dată, se verifica saturația de oxigen, trebuiau luați câțiva ml de sânge, aceea a fost pentru mine durere pe care nu o cunoscusem.”, a povestit bărbatul.

Bărbatul a povestit că nu este fumător, nu bea alcool, singura sa problemă medicală fiind cea legată de greutate, dar cu analize medicale în parametri.

El a spus că în acest moment este vindecat, trei teste au fost negative la coronavirus și, în consecință, va fi externat.

„Oamenii să se păzească de virusul ucigasi coronavirus COVID 19 trebuie să fie nu atenți, nu responsabili, aproape de acea zonă de paranoia, să se gândească că nu trebuie să riște absolut nimic mai ales dacă au soții gravide, părinți bătrâni cu boli asociate.

Nu e o glumă!”, a transmis el.