Featured, Life

Iată ce mesaj impresionant au postat pe Instagram cele mai frumoase gemene din lume

Ava și Leah Clements au cucerit lumea în urmă cu mai mulți ani, fiind considerate cele mai frumoase gemene din lume, însă viața lor lipsită de griji s-a schimbat complet după ce tatăl lor a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer.

cele mai frumoase gemene din lume la doar 9 ani, Ava și Leah Clements se bucură de succes după ce mama lor le-a introdus în lumea modei când aveau doar un an, iar acum au peste 1,5 milioane de followeri pe Instagram.

blank
Însă, viața lor s-a schimbat complet după ce, în urmă cu doar două luni, tatăl lor a fost diagnosticat cu leucemie și limfom, o formă extrem de agresivă de cancer, potrivit losangeles.cbslocal.com.

blank

Cele mai frumoase fetițe gemene din lume s-au folosit de platforma lor pentru a cere ajutor pentru tatăl lor, iar, vineri, ele au anunțat pe Instagram că bărbatul de 39 de ani va fi supus unui transplant de măduvă.

“Ne îndreptăm spre spital pentru marea zi – transplantul de măduvă al tatălui nostru! Va primi celulele stem ale unchiului nostru și sperăm ca celulele lui să preia controlul asupra corpului tatălui nostru, astfel încât cancerul să nu mai revină vreodată. Operația îl va face pe tata să fie foarte bolnav, dar sperăm ca totul să meargă conform planului, astfel încât să-l putem avea pe tatăl nostru înapoi cât mai curând posibil. #kevininvingecancerul”, este mesajul postat de gemenele Ava și Leah Clements pe contul lor de Instagram.

blank

 

blank