La un eveniment caritabil recent, Kate Middleton a incurajat-o pe fetita ei, Printesa Charlotte, sa ii salute pe oamenii prezenti la eveniment facandu-le cu mana. Fetita, in schimb, le-a scos limba.

Momentul a starnit hohote de ras, iar reactia Ducesei de Cambridge i-a cucerit pe parintii din intreaga lume. Cand si-a dat seama ca micuta a facut gestul obraznic, Kate a izbucnit in ras si apoi a ghidat-o intr-o alta directie, departe de ochii lumii.

“Charlotte e ca oricare alt copil obisnuit. E greu sa ii controlezi reactiile sau gesturile. Reactia lui Kate a fost minunata”, a scris un internaut la vederea clipului.

“As putea urmari acest filmulet la nesfarsit! Prin felul in care s-a comportat, Kate m-a facut sa o iubesc si mai tare”, a adaugat altcineva.

https://www.instagram.com/instylemagazine

Gestul micutei Charlotte este cu atat mai simpatic cu cat nu este prima data cand scoate limba si este surprinsa de camerele foto. Nici fratii ei nu au scapat de obiectivele fotografilor, care i-au surprins in ipostaze similare.

Mergand pe aceasta idee, sustinatorii Monarhiei Britanice spun ca cei trei copii l-au mostenit pe unchiul lor, printul Harry, care proceda exact la fel cand era mic.