Jennifer Lopez a strălucit la prezentarea de modă Dolce & Gabbana organizată la Veneția, Italia, însă artista a scăpat din vedere un detaliu care a fost taxat dur de fani.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a strălucit la evenimentul desfășurat în Piața San Marco din Veneția, unde a ales să poarte niște pantaloni și un top cu imprimeu floral peste care a asortat o capă lungă, care a impresionat, de asemenea, prin imprimeul spectaculos. De asemenea, artista a ales să-și accesorizeze ținuta cu o diademă aurie cu flori, sandale cu toc gros și platformă, precum și bijuterii masive.

Totuși, ea a scăptat din vedere un detaliu important.

Grăbită să ajungă la eveniment, însă, artista a plecat înainte să-și rupă etichetele. Iar acest lucru s-a văzut perfect când o pală de vânt i-a ridicat capa.

”Jennifer Lopez arată senzațional. Dar a uitat să-și rupă eticheta.”, a comentat un fan pe Twitter.
Jennifer Lopez
Chiar și așa, însă, artista a arătat spectaculos, iar imaginile surprinse au făcut înconjurul lumii.

”Este cea mai frumoasă!”, a mai comentat un fan pe rețelele sociale.

Show-ul Dolce & Gabbana, numit Alta Moda, are loc în Veneția în perioada 28-30 august, într-o locație în care nu a mai fost prezentat un spectacol de modă până acum, Piața San Marco. La eveniment iau parte și alte vedete importante precum, Sean Combs, Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Ciara, Monica Bellucci, Christian Bale, Dame Helen Mirren, Kitty Spencer etc.

Ben Affleck, noul iubit al lui Jennifer Lopez, a fost văzut într-un magazin de bijuterii
Zilele trecute, actorul a fost suprins într-un magazin de bijuterii după ce a petrecut întregul weekend alături de Jennifer Lopez și cei doi copii ai artistei, dar și alături de mama și cei trei copii ai săi. Aceștia au participat vineri la spectacolul „Hamilton”, la Teatrul Pantages din Los Angeles, în vreme ce sâmbătă au fost la Castelul Magic din Los Angeles. Este oare posibil ca actorul să se gândească să o ceară de soție pe Jennifer Lopez?!

Surse apropiate cuplului spun că cei doi încă sunt într-un proces de cunoaștere, dar relația lor este una serioasă, motiv pentru care au simțit nevoia să le facă cunoștință și copiiilor. Jennifer Lopez are doi copii alături de fostul soț Marc Anthony, gemenii Emme și Max, în vreme ce Ben Affleck are trei copii din căsătoria cu Jennifer Garner: Violet Anne în vârstă de 15 ani, Seraphina Rose de 12 ani și fiul său Samuel Garner de 9 ani

„Totul pare să funcționeze fără probleme. Este foarte evident că Jennifer este serioasă în legătură cu Ben. Nu s-a arătat atât de fericită de mult timp”, a declarat o sursă apropiată celor doi, potrivit People.

Aceeași sursă citată spune că cei doi copii ai lui JLo încearcă să îl cunoască puțin câte puțin pe Ben Affleck și nici cei doi îndrăgostiți nu vor să grăbească lucrurile în acest proces de cunoaștere.