Featured, Showbiz

Iată ce dar i-au făcut Angelina Jolie și Brad Pitt, fiicei lor, Siloh, la cea de a 14 a aniversare

În curând, Shiloh, prima fiică biologică a actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, va împlini 14 ani.

Pe 27 mai, superba adolescentă împlinește 14 ani și, cel mai probabil, va sărbători în izolare, având în vedere pandemia de coronavirus care a afectat grav și Statele Unite.

Un apropiat al părinților lui Shiloh, care este prima fiică biologică a fostului cuplu Angelina Jolie – Brad Pitt, a declarat pentru The Sun că aceștia din urmă plănuiesc ceva special.

Vestea vine la scurt timp după ce oamenii de PR ai lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie au respins zvonurile conform cărora Shiloh a cerut permisiunea să-i spună lui Jennifer Aniston ”mami”, în condițiile în care actrița din ”Friends” și Brad Pitt ar fi reluat legătura.

”Brad și Angelina locuiesc foarte aproape unul de altul, astfel că Shiloh va putea petrece ziua de naștere alături de ambii ei părinți. Ea își dorea foarte mult o petrecere alături de prietenii ei însă, din nefericire, acest lucru este imposibil, având în vedere restricțiile impuse de pandemie”, au precizat sursele citate.

Brad și Angelina Jolie îi pregătesc, totuși, ceva deosebit fiicei lor. ”E un fel de tradiție ca Brad să-i pregătească lui Shiloh micul dejun, de ziua ei. Iar seara, Angelina o va scoate pe sărbătorită la cină. Acum, Shiloh este adolescentă, astfel că încearcă să-i ofere cât mai multă libertate de mișcare”.

Shiloh va sărbători alături de cei cinci frați ai ei: Maddox (18 ani), Pax (16 ani), Zahara (15 ani) și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 11 ani.

”Brad plănuiește de mult să facă astfel încât ziua să fie specială atât pentru Shiloh cât și pentru restul copiilor”, a mai declarat apropiatul fostului cuplu Angelina Jolie – Brad Pitt.