Showbiz, Stiri

Iată ce a crescut în grădina lui Adrian Enache!

Fetiţa lui e aproape femeie, o femeie de o frumuseţe răpitoare!

  fata Adrian Enache 2

Are doar 17 ani, dar arata ca o adevarata diva. Fata lui Adrian Enache poate trece cu usurinta ca o vedeta international si este constienta de asta. Uite cum isi rasfata corpul la piscina!

fata Adrian Enache 1

Adrian Enache are de ce sa fie mandru. Diana, fata lui, i-a mostenit pe deplin calitatile vocale si pe deasupra arata incredibil de bine. La cei 17 ani ai sai, tanara poate trece cu usurinta drept o femeie in adevaratul sens al cuvantului, iar admiratorii se lupta fie si pentru un suras al ei.

Constienta de calitatile ei, bruneta nu rateaza nicio ocazie de a-si expune trupul sculptat parca de un maestro de renume, iar odata cu venire verii, soarele a devenit cel mai bun prieten al ei. In plus, pentru ca are deja fanii ei, dupa cantarile pe care le-a avut alaturi de Enache, Diana incearca sa ii tina la current cu tot ceea ce face.

fata Adrian Enache

Astazi, vedeta a facut publica o fotografie in care apare la piscina, iar costumul de baie ii vine ca turnat. Imaginea a facut rapid sute de like-uri, iar comentariile au inceput sa curga inca din primele clipe. Toata lumea o complimenteaza pentru silueta ei impecabila.

Diana Enache nu este doar o bomba sexy in devenire, ci si o cantareata foarte talentata. Aceasta si-a mostenit tatal, iar pana acum si-a demonstrat calitatile vocale in repetate randuri. De fiecare data, a fost apreciata pentru vocea ei calda, iar in present lucreaza de zor la melodiile pe care le va canta in concertele pe care abia le asteapta, dar si la primul ei album.