Featured, Sport

Iată ce au aflat englezii despre Andreea Hanca, după ce imaginile cu ea au făcut înconjurul lumii

Imaginile cu Andreea Hanca, soția lui Sergiu Hanca, la un meci al celor de la Cracovia, au devenit virale și au făcut rapid înconjurul lumii. Clipul a ajuns și în presa engleză, iar jurnaliștii de la The Sun au aflat povestea cuplului.

“Uimitoarea Andreea Hanca nu și-a putut controla emoțiile în timp ce își încuraja soțul, înainte să se rușineze”, au titrat cei de la The Sun.

“Bruneta a fost în tribune să-l urmărească pe soțul ei, Sergiu, în partida celor de la Cracovia cu Gornik Zabrze, în Polonia. Andreea chiar a trăit meciul, a gesticulat și a țipat din tribune. Dar ,când și-a dat seama că toate reacțiile ei dramatice au fost filmate, s-a rușinat toată.

Andreea și-a pus mâna la gură, s-a uitat la obiectiv, înainte de a le trimite un pupic celor care o priveau.”, au continuat jurnaliștii britanici.

Ce au aflat englezii despre Andreea Hanca, soția lui Sergiu Hanca
Publicația citată a continuat cu o întâmplare din trecut: povestea plecării lui Sergiu Hanca de la Dinamo, care a fost strâns legată de un eveniment care a avut-o în prim-plan pe soția sa, Andreea.

“Și aceasta nu este prima dată când Andreea este în lumina reflectoarelor. În trecut, ea a fost atacată de către fanii fostei echipe a lui Sergiu, Dinamo București. Atunci, a celebrat un gol al soțului său, când echipa era condusă cu 4-1 de Astra Giurgiu.

Rezultatul scandalului: Sergiu a plecat de la Dinamo și a semnat cu Cracovia.”, au mai notat englezii.