Recent, Elena Dincă a ieșit de sub urmărire penală după ce anchetatorii nu au găsit dovezi împotriva ei. Din ultimele informații, se pare că soția criminalului din Caracal scapă și de acuzații. Procurorii DIICOT au făcut mai multe audieri în urma plângerii penale făcute pe numele nevestei lui Dincă, însă nu s-a putut dovedi ca mărturiile oamenilor de la fața locului să aibă la bază o dovadă reală.

Soția lui Gheorghe Dincă a șocat la audieri! A spus că în casa groazei a făcut doar…curățenie generală
Surse din caz au dezvăluit că procurorii ar fi chemat-o la audieri atât pe soția lui Gheorghe Dincă, cât și pe copiii lui, întrucât, a existat o serie de suspiciuni conform cărora femeia ar fi distrus probe importante din casa de la Caracal unde se presupune că ar fi fost duse Alexandra şi Luiza. Mai mult decât atât, surse din ancheta au spus chiar că, Elena Dincă s-ar fi aflat acasă în momentul in care Luiza a fost răpită, a transmis romaniatv.net.

Alte persoane implicate în caz merg pe ideea că femeia nu a negat că ar fi stat o perioadă în casa groazei, însă, a spus clar că s-a întors în țară în aprilie și a locuit doar puțin cu Dincă, fiindcă acesta se schimbase și era destul de violent verbal, având tot felul de pretenții. De altfel, Elena Dincă ar fi mărturisit că bărbatul a pus-o să facă o curățenie generală, ceea ce a și făcut, și, pe urmă, pe fondul unor situații mai tensionate, a decis să plece în alt oraș, la copii și la nepoți.

Soția lui Gheorghe Dincă a șocat la audieri, dar a scăpat de urmărirea penală
Soția lui Gheorghe Dincă a șocat la audieri, dar avea până la urmă să fie crezută de anchetatori. Drept dovadă, urmărirea penală în cazul ei avea să nu se mai justifice deocamdată, așa că, Elena Dincă poate să își reia liniștită viața fără a avea mereu oamenii legii pe cap. Singura problemă a femeii este aceea că nu își poate vedea soțul, care, în continuare, refuză să comunice cu ea la vorbitor. Citește ce reacție a avut Gheorghe Dincă.