Actualitate, Featured

Iată ce a dezvaluit Sebastian Ghiță despre Codruța Kovesi

Ce a dezvaluit Sebastian Ghiță despre Laura Codruța Kovesi. Care va fi din nou audiată de către Secția de anchetare a magistraților, în dosarul în care fosta șefă DNA are calitatea de suspect, faptele anchetate fiind luare de mită, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu, au precizat surse apropiate anchetei. Audierea va avea loc joi.

Iată ce a dezvaluit Sebastian Ghiță despre Codruța Kovesi

Miercuri seara, Sebastian Ghiță a venit cu noi acuzații și dezvăluiri despre Kovesi. El a anunțat că procurorii care au activat la DNA Ploiești, Lucian Onea și Mircea Negulescu, ar putea să o ”toarne” pe fosta lor șefă. Conform lui Ghiță, Kovesi ”e vândută străinilor și de 14 a supravegheat hoția”. ”Fătuca asta nu are nici 3 clase”, a adăugat Ghiță.

”Să spună doamna Kovesi cum, în ce fel și cât i-a dirijat pe cei de la DNA Ploiești?Doamna Kovesi să îmi spună cum a putut să permită acelor doi oameni, dacă le pot spune oameni, Onea și Negulescu, să facă fărădelegi. Crede că dacă își face cariera pe fărădelegi face bine? Dăcă, într-o zi, vor simți, cei doi, că nu mai au nicio șansă, o să toarne tot.

Iată ce a dezvaluit Sebastian Ghiță despre Codruța Kovesi

Oare s-a terminat lumea cu doamna Kovesi, nu mai există procuror care să facă dreptate în țară? Nu poți să faci bine apelând la rele, nici chip cioplit. Fătuca asta nu are nici 3 clase.

Știți de mă distrează doamna Kovesi? ”Nu m-am văzut cu Ghiță în vie!”. Să spună unde ne-am văzut, dacă nu vrea să spună unde nu ne-am văzut. Nu am nicio frică. Kovesi e vândută străinilor și de 14 a supravegheat hoția. A fost pusă să îi protejeze pe ăia. Banii noștri s-au dus afară, sub mare grijă și oblăduire a procurorului general al României.”, a spus Sebastian Ghiță la România TV.