Actualitate, Featured

Iată cauza morții bărbatului mort în urma bătăii din Piaţa Constituţiei

INML a încheiat necropsia bărbatului mort în urma bătăii din Piaţa Constituţiei şi a stabilit că decesul a fost cauzat de o hemoragie cerebrală produsă prin lovire cu un corp dur. Bărbatul avea şi alte leziuni pe spate şi membre, informează Poliţia Capitalei, citată de MEDIAFAX.

„La INML s-a încheiat necropsia persoanei decedate ieri, pe raza Sectorului 5. S-a concluzionat ca decesul a fost cauzat de o hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unui traumatism al extremităţii cefalice, leziune ce s-a putut produce prin lovire cu un corp dur. Celelalte leziuni constatate, la nivelul spatelui şi membrelor, s-au putut produce prin lovire cu un corp dur. Pe corpul persoanei decedate nu au fost identificate alte leziuni”, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, au fost conduse la audieri mai multe persoane, care dau declaraţii cu privire la încăierare în prezent. Totodată, anchetatorii au continuat cercetarea la faţa locului, în Piaţa Constituţiei, şi sunt vizionate alte imagini surprinse de camerele de supraveghere.

„În funcţie de conţinutul declaraţiilor, dar şi de datele ce rezultă din investigaţii şi vizionarea imaginilor, vor fi conduse la audieri şi alte persoane”, mai arată sursa citată.

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma unui conflict care a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Scandalul de luni dimineaţă din Piaţa Constituţiei a degenerat după ce mai multe persoane s-au bătut cu bâte şi săbii, poliţiştii găsind în faţa Palatului Parlamentului şi un pistol neletal, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.