Featured, Sport

Iată câți bani i-a cerut Dan Puric lui Becali și pentru ce

Unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, Dan Puric, a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu omul de afaceri Gigi Becali.

Dan Puric a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Gigi Becali, ce favouri i-a cerut patronului FCSB și de ce a mers să-l viziteze pe acesta la pușcărie.

„ Gigi este admirabil! Așa cum este el. M-am certat cu el pentru că este expansiv și incontrolabil. Are un suflet de aur omul ăsta. Ultima dată am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. „Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem”. Și mi-a dat 11.000 de euro, deși avea averea sechestrată și îl urmăresc haimanelele astea. El a făcut mănăstiri. Numai eu știu câte pensionare a ajutat!”, a declarat Dan Puric în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” realizată de Ovidiu Ioanițoaia la GSP.ro.

Actorul a povestit cum i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali și în legătură cu o somitate a științei românești pentru care țări ca Franța sau America ar fi organizat funeralii naționale, dar care a fost ignorat de presa de la noi:

„A murit Radu Iftimovici, cel mai mare istoric al medicinei. L-am sunat pe Gigi: „Am nevoie de 3.000 de euro pentru o carte”. „Eu nu citesc!”. „O citesc eu Gigi!”. Mi-a dat banii și o să iasă cartea. A făcut gesturi extraordinare”, a mai spus Dan Puric.