Actualitate, Featured

Iată cât s-a schimbat Raluca Turcan în 19 ani de politică și ce operații estetice ar avea

Raluca Turcan, noul vicepremier al României, s-a remarcat în spaţiul public nu numai prin intermediul implicării sale politice, ci şi prin aspectul fizic. De-a lungul timpului s-a speculat că liberala în vârstă de 43 de ani a suferit mai multe intervenţii chirurgicale.

Ca femeie-politician, a avut nevoie de o prezenţă remarcabilă, aşa că specialiştii susţin că Turcan şi-a „retuşat” aspectul fizic cu ajutorul operaţiilor estetice. Deşi liberala nu a confirmat şi nici nu a negat intervenţiile chirurgicale pe care le-ar fi suferit în ultimii 20 de ani, un specialist sugerează că sprâncenele, cearcănele şi buzele nu mai sunt cum erau când a întrat Turcan în politică.

Noul vicepremier al României Raluca Turcan a intrat în lumea politică în anul 2000, mai întâi în PDL, apoi în PNL. Pe atunci avea părul lung, purta bentiţe. Avea un stil vestimentar adolescentin şi un aspect fizic diferit faţă de cel din prezent.

 

Specialiştii susţin că nu doar trecerea timpului a schimat-o pe Raluca Turcan, ci şi operaţiile estetice:

„În ceea ce priveşte faţa, putem observa un mic lifting al sprâncenelor cu fire de suspensie. Liftingul sprâncenelor este o intervenţie chirurgicală estetică prin care se ridică sprâncenele lăsate, sprâncene având uneori aspect de încruntare. După cum se poate vedea, cearcănele au dispărut, iar acest lucru e posibil cu ajutorul a două proceduri: fie se injectează, fie se face o blefarolpastie inferioară. Buzele sunt mai conturate, iar şanţurile nazolabiale au dispărut datorită injecţiilor cu botox. Evident, coafura aduce un mare plus, caci bretonul nu o avantaja deloc”, a declarat un specialist, potrivit ApropoTV.

Şi din punct de vedere vestimentar în cei 19 ani petrecuţi pe scena politică Raluca Turcan s-a schimbat şi la fiecare apariţie publică noul vice-premier emană eleganţă.

Relaţia cu Orban. De la „Ce te-aş bate” la echipă în fruntea Guvernului
Turcan nu s-a schimbat numai din punct de vedere fizic, ci şi din punctul de vedere al relaţiilor cu ceilalţi politicieni. Dacă în prezent liberala este mâna dreaptă a noului premier Ludovic Orban, în 2006, cei doi politicieni se aflau într-un „război”.

Ludovic Orban a afirmat în urmă cu 13 ani că Raluca Turcan „ar fi trecut prin paturile mai multor politicieni”, pentru a obţine o funcţie publică şi în cadrul emisiunii „Duminica în familie”, Orban i-a dedicat Ralucăi Turcan versul: „Ah, mândruţo! Ce te-aş bate!”

Acum, în 2019, cei doi politicieni par că au uitat de toate conflictele din trecut
şi, spun ei, vor face o echipă bună în fruntea Guvernului.

Raluca este căsătorită cu fostul consilier prezidenţial, Valeriu Turcan şi au împreună un fiu.