International, Stiri

Iată cât de mare este fiul lui Walter Zenga!

Raluca i-a organizat o petrecere mare de aniversare, în Dubai

fiu Zenga1

Raluca si Walter Zenga se considera impliniti din toate punctele de vedere. In afara faptului ca duc o viata lipsita de griji se bucura nespus si de prezenta celor doi copii ai lor. De curand, Raluca a organizat o petrecere pe cinste pentru fiul ei.

fiu Zenga 13

Raluca si Walter Zenga sunt fericitii parinti ai doi copii: Samira si Walter Jr. Desi in mare parte a timpului, Raluca este cea care se ocupa de ei, antrenorul italian isi gaseste timp si pentru a sta alaturi de copiii lui, pe care-i iubeste ca pe ochii din cap.

fiu Zenga

Daca Samira, fetita mai mare seamana cu tatal ei, cel mic este “cap taiat” Raluca. Pana si parul blond si carliontat il are identic ca al mamei sale, lucru care o bucura nespus pe sotia lui Zenga. De curand, cei patru membri au petrecut impreuna la aniversarea micutului Walter. Deja au trecut doi ani de la nasterea lui, iar parintii au tinut sa marcheze in mod special acest moment important din viata micutului.

Fosta jurnalista, Raluca Zenga nu s-a plans niciodata de silueta ei. Cu toate acestea, lumea ar fi crezut ca, dupa doua sarcini, femeia sa isi modifice oarecum corpul. Din fericire atat pentru ea, cat si pentru sotul ei, Raluca arata mai bine ca niciodata. Pentru cei care o vad pentru prima data, nimeni n-ar zice ca Raluca este mamica, si nu a unuia, ci a doi copii.

Zenga

Raluca si Walter se iubesc inca de la inceputul anului 2003. Pe atunci, el antrena o echipa de fotbal din Romania, iar Raluca a facut tot psobilul sa ajunga in anturajul lui. Asa cum declarau prietenii la vremea respectiva, actuala doamna Zenga era indragostita de Walter inca din anii ’90 cand el apara poarta nationala a Italiei. In anul 2009 cei doi s-au casatorit religios, la cinci ani de la casatoria civila si dupa sase ani de relatie. De cativa ani locuiesc in Dubai, acolo unde Walter antreneaza o echipa de fotbal.


loading...