Showbiz, Stiri

Iată că e posibil! Ce împăcare de senzaţie!

O celebră prezentatoare a reuşit să se întoarcă la soţul ei

semn_intrebare_38808300_93646900

Vedeta a recunoscut că a avut probleme în mariaj din pricina programului ei foarte încărcat la filmările din Antena 1, ea a spus că nu s-a pus în discuţie despărţirea. În ciuda zvonurilor privind divorţul lor, Alina Puşcaş şi soţul ei, Viktor, îşi văd mai departe de căsnicie.

Mai mult, cei doi soţi au serbat la munte ziua vedetei şi au făcut recent o investiţie nouă.

Alina Puscas sot

Cei doi locuiesc într-o casă superbă în Pipera, însă, cu puţin timp în urmă şi-au achiziţionat un apartament în zona Băneasa. Cu toate acestea, Alina şi Viktor vor să închirieze proaspăta locuinţă pentru a câştiga nişte bănuţi. Acest lucru a fost confirmat şi de către Gheorghe Turda şi logodnica acestuia, Lucia Lazăr, mama vedetei Antena 1.

„Marţi am fost cu Alina să rezolvăm cu contractul la gaze pentru noul apartament abia cumpărat”, ne-a declarat Gheorghe Turda.

„Alina şi Viktor vor să închirieze noul apartament, chiar dacă este situat mult mai aproape de Antena 1, unde lucrează fiica mea. Ei stau undeva în Pipera, într-o casă frumoasă. Se înţeleg bine, sunt bine… Au o relaţie frumoasă… Sâmbătă a fost ziua de naştere a fiicei mele şi a plecat în weekend cu soţul la munte, să petreacă, alături de un grup de prieteni”, a mărturisit Lucia Lazăr, mama prezentatoarei Alinei Puşcaş.

 

 

blank