Showbiz, Stiri

Iar bat clopotele de nuntă!

După şapte ani de relaţie, Mihai Mitoşeru s-a hotărât să se însoare!

media_138253078490176500

Mihai Mitoseru s-a decis, in sfarsit, sa se insoare cu aleasa inimii sale, Noemi! Cei doi se vor casatori anul viitor, in vara, iar la eveniment si-au anuntat deja prezenta nume celebre din showbiz!

Dupa sapte ani de iubire, Mitoseru si Noemi vor face pasul cel mare spre casatorie! Surse din preajma lor sustin ca ei si-au fixat chiar si data evenimentului, insa nu s-au decis asupra restaurantului!

„In ciuda faptului ca relatia lor a fost mereu una cu suisuri si coborasuri, Mito si Noemi nu pot trai unul fara celalalt! Isi vor ierta intotdeauna greselile si, chiar daca se vor mai certa, nu ii vad despartiti! Mai ales acum cand s-au hotarat sa se casatoreasca si probabil sa faca si un copil! De o vreme incoace, locuiesc si impreuna, si-au luat apartamentul lor, asa ca nu mai exista cale de intoarcere! In plus, de cand a cerut-o de sotie si Noemi a acceptat, Mihai este in culmea fericirii si numai despre nunta vorbeste! A ales si data, undeva in luna august anul viitor, in functie de programul lui de la televiziune! Mai are doar localul de gasit si toate lucrurile vor fi puse la punct! Important este ca ei se inteleg foarte bine in ultima vreme si au realizat cu adevarat ca sunt sortiti unul altuia!”, a povestit un apropiat de-al vedetei pentru presa mondenă.

media_138253074520957700

Nunta lui Mitoseru se anunta a fi una grandioasa, intrucat la petrecere si-au anuntat prezenta prietenii sai apropiati, care sunt nume de nume in showbiz. Printre cei care vor ii vor fi alaturi in cea mai importanta zi din viata sa se numara Daniela Crudu, Oana Roman, Pepe sau Maruta!

blank