Ianis Hagi
Sport

Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul carierei. Vezi unde este dorit

Ianis Hagi (23 de ani) este în cursă pentru transferul carierei! Steven Gerrard (41 de ani), antrenorul lui Rangers, este în discuții avansate cu cei de la Aston Villa, iar presa din Albion susține că internaționalul român l-ar putea urma în Premier League.

Aston Villa a rămas fără antrenor după demiterea lui Dean Smith, iar Steven Gerrard este principalul favorit pentru înlocuirea acestuia. S-ar părea că legenda lui Liverpool și oficialii de pe Villa Park vor ajunge la un acord în următoarele ore, iar tehnicianul de 41 de ani și-a expus deja planul pentru a scoate formația din Birmingham din subsolul ierarhiei din Premier League.

Ianis Hagi, dorit de Steven Gerrard în Premier League, dacă antrenorul va semna cu Aston Villa
Astfel, Gerrard vrea să-și aducă încă din iarnă cinci jucători pe care-i cunoaște foarte bine. Este vorba despre doi fotbaliști de la Liverpool, Curtis Jones și Ben Woodburn, împrumutat pentru moment la Hearts, și trei de la Rangers: Glen Kamara, Ryan Kent și Ianis Hagi, anunță TalkSport.com.

”Fiul legendarului Gheorghe, Ianis poate fi un alt jucător care ar putea să guste fotbalul din Premier League. A avut un impact mare la câștigarea campionatului de Rangers, sezonul trecut, și se ridică la înălțimea numelui.

Versatilitatea românului este un lucru pe care Gerrard dorește să-l adauge la Villa. Acesta a jucat atât mijlocaș lateral stânga sau dreapta, cât și mijlocaș ofensiv. Hagi a devenit un jucător-cheie în angrenajul echipei lui Gerrard”, au scris jurnaliștii britanici.

16 meciuri, 3 goluri și 3 assist-uri a reușit în acest sezon Ianis Hagi pentru Rangers.
6,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.
Ianis Hagi, uimit de asemănarea dintre Gică Hagi și Steven Gerrard: ”Vorbesc cu tata după meci, e incredibil!”
Fotbalistul lui Rangers, Ianis Hagi, a vorbit despre asemănările dintre tatăl său și Steven Gerrard și modul identic în care văd ei fotbalul.

”Sunt multe asemănări între Steven Gerrard și tatăl meu. Sunt meciuri în care nu am putut câștiga și vorbesc la telefon cu tata, iar el îmi explică ce ne-a lipsit și ce a remarcat el la meci.

Iar cuvintele lui sunt identice cu ce ne spusese Gerrard după meci. Este incredibil cum ei gândesc la fel, dar asta deoarece au jucat la cel mai înalt nivel”, a spus Ianis Hagi, conform The Athletic.