Ianis Hagi se iubește la distanță cu o tânără din Constanța
Featured, Life

Ianis Hagi se iubește la distanță cu o tânără din Constanța

Ianis Hagi (22 de ani) este extrem de discret cu viața sa amoroasă, însă recent a dezvăluit că o duce bine pe plan sentimental. Fiul renumitului Gică Hagi se iubește cu o tânără care provine dintr-o familie înstărită.

Cei doi sunt împreună de câțiva ani, povestea lor de dragoste desfășurându-se mai mult la distanță, asta pentru că Ianis Hagi joacă la un club din Scoția, în timp ce iubita sa a rămas în România, unde studiază. Ea a terminat liceul Mircea cel Bătrân din Constanța.

Ianis Hagi se iubește cu o brunetă. Cine este Elena Tănase, partenera sa
„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a confirmat recent Ianis Hagi, scrie libertatea.ro.

Potrivit cancan.ro, părinții celor doi ar fi de acord cu relația amoroasă, Ianis Hagi și Elena Tănase având foarte multe lucruri în comun. Tânăra face parte dintre-o familie bogată și cunoscută în Constanța, tatăl ei având în desfășurare mai multe afaceri pe plan local.

Dimciu-Palavoti Tănase, părintele frumoasei brunete, are business-uri în domeniul agriculturii, cât și în construcții. El este un potent om de afaceri. Mama tinerei se numește Liliana Tănase și are o relație foarte apropiată cu fiica sa, care are și un frate.

Dimci Tănase și partenera sa de viață au împreună un copil, botezat în anul 2019. Sursa menționată mai devreme mai arată că evenimentul a avut loc în stațiunea Mamaia, la un restaurant celebru, întregul show fiind prezentat de Cătălin Măruță.

Gheorghe Hagi, tatăl lui Ianis, nu a lipsit de la botez, semn că cele două familii sunt foarte apropiate și se înțeleg de minune. Așadar, legătura dintre fotbalist și iubita sa este una veche și solidă.

Ianis Hagi se iubește la distanță cu o tânără din Constanța

Ianis Hagi, reușită pe plan profesional. A primit un titlu
Ianis Hagi traversează o perioadă foarte frumoasă a vieții sale din toate punctele de vedere. Stă bine la capitolul dragoste, iar pe plan profesional tocmai ce a primit un premiu care îl face mândru pe celebrul său tată, Gică Hagi.

Tânărul fotbalist a cucerit titlul de campion al Scoției cu Glasgow Rangers și a fost desemnat de club ca fiind cel mai bun tânăr jucător al sezonului 2020-2021. Titulatura a fost primită mulțumită celor șapte goluri și 12 pase decisive.

De asemenea, băiatul lui Gică Hagi a fost declarat și cel mai bun pasator decisiv din prima ligă scoțiană. El se numără printre cei mai bine plătiți jucători din echipa sa și câștigă 1,1 milioane de euro pe an la Rangers.

Asta înseamnă că Ianis Hagi încasează în fiecare lună suma de aproximativ 84.000 de euro. Fotbalistul român este căutat de multe echipe, care ar fi interesante să-l cumpere, printre care se numără: Lazio Roma și Sevilla.