Ianis Hagi ar putea rata turneul olimpic de fotbal de la Tokyo – Rangers nu își va da acordul ca mijlocașul să se alăture naționalei lui Mirel Rădoi.

Presa din Scoția dezvăluie că echipa lui Steven Gerrard va refuza să-i permită lui Ianis Hagi să meargă în Japonia deoarece competiția de la Jocurile Olimpice coincide cu preliminariile UEFA Champions League.

Rangers începe campania în turul 3 preliminar, prima manșă fiind programată la începutul lunii august, exact atunci când se vor juca semifinale turneului olimpic a cărui finală se dispută pe 7 august.

Rangers are nevoie de Ianis Hagi în campania din UEFA Champions League
Ianis Hagi a fost convocat de Mirel Rădoi pentru turneul de la Tokyo, unde România face parte dintr-o grupă ușoară, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sus și Honduras.

Mai mult, plecarea lui Ianis Hagi ar însemna că el va rata și startul noii ediții de campionat care va începe 31 iulie.

Mijlocașul de 22 de ani este considerat om de bază la formația de pe Ibrox Park, pentru care a înscris 9 goluri până acum.

Iar Rangers se confruntă și cu probleme de efectiv deoarece doi jucători, Kemar Roofe și Glen Kamara sunt suspendați în cupele europene după incidentele de la returul cu Slavia Praga.

Scoțienii scriu că Rangers nu este singura echipa care procedează astfel – Slavia Praga îl va bloca pe Nicolae Stanciu, Cagliari nu-i va permite lui Răzvan Marin să plece, lucru valabil și pentru Ionuț Radu la Inter.