Ianis Hagi
Sport

Ianis Hagi a fost operat și riscă să piardă campania din Liga Națiunilor

Ianis Hagi a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente și a fost deja operat. Românul de 23 de ani s-a accidentat vineri, în meciul lui Rangers cu Stirling din 16-imile Cupei Scoției, scor 4-0.

Ce declarase un medic apropiat de Rangers despre accidentarea lui Ianis Hagi

Ben Dinnery, un expert în accidentările suferite de fotbaliști și cu conexiuni la Rangers, declarase pentru Football Insider că primele rezultate sunt favorabile fotbalistului, dar Hagi va fi supus unor investigații suplimentare.

„Din informațiile mele, primele teste sunt destul de bune și nu pare să fie nimic serios. Dar, poate să fie orice, de la o simplă contuzie la ligamente avariate sau chiar probleme la cartilaje sau menisc. (…) Testele se vor face doar pentru a se asigura că nu a scăpat nimic neobservat. Dacă totul e în regulă, ar trebui să fie vorba doar de o perioadă scurtă în afara terenului”, afirmase medicul despre sportivul de la Rangers.

Ianis Hagi a fost operat

Până la urmă, investigațiile medicale au arătat că, de fapt, accidentarea a fost una destul de serioasă. Sport.ro notează că Ianis Hagi a fost deja operat.

Se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon și ar putea fi indisponibil până în vară. Dacă acest lucru chiar se va întâmpla, Ianis Hagi va rata patru meciuri din campania României din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie).