Politic, Stiri

Ia de la Băsescu…

Ia de la Băsescu…

blankDeşi părea în zilele din urmă calm, liniştit, în pace deplină cu el, cu Guvernul, cu ţara, cu toată lumea, Traian Băsescu a avut acum vreo jumătate de oră un puseu de nervi. Ca să nu zicem criză nervoasă, că nu e frumos. Vine revelionul, ce naiba… Ieşit la o plimbare cu soţia, preşedintele s-a supărat pe ziarişti, că au prezentat meniul restaurantului unde face revelionul, ca meniul său, al preşedintelui. Ceea ce, a afirmat Băsescu, nu e adevărat, el mâncând cu totul altceva, deci presa minte. Întrebat ce, dacă e ceva trasdiţional, a făcut stânga împrejur şi a plecat, bombănind: „Par a fi singurul politician care mănâncă, că înţeleg că nu vă interesează niciun alt politician! Ce mănânc… Ce mâncaţi voi acum şi analiştii, aia!”. Apoi a adăugat, înţelegând că toată lumea făcuse deducţia logică: „Aer…”. Şi, uite aşa, s-a stricat bunătate de plimbare a preşedintelui României….

Dar, de la Cotroceni, Departamentul de Comnuicare Publică transmite, cu prilejul Anului Nou, următorul mesaj, ca de la Băsescu pentru popor:

„Dragi români,

Cu prilejul Noului An pe care îl întâmpinăm în această noapte, vă adresez gândurile mele cele mai bune, însoţite de calde urări de sănătate, prosperitate şi bucurie alături de cei dragi.

Fie ca anul 2013 să fie unul al liniştii şi al solidarităţii între români!

La mulţi ani!”

Departamentul de Comunicare Publică

Cum ar veni, ia de la Băsescu!

blank