Showbiz

I-AU SCRIS CA DA PAR IN MANCARE SI, DECI, SA SE TUNDA!

florin_dumitrescuChef Florin Dumitrescu a fost apostrofat de diversi oameni ca are părul prea mare pentru un bucatar, ca nu poarta boneta si chiar daca ar purta-o, exista riscul ca parul sa-i cada in mancarea pe care o gateste. Deci, sa se tunda!

Florin Dumitrescu a tinut sa le explice: „Dragii mei, folosesc un sampon profesional cel putin o data pe zi. Daca nu imi spal parul zilnic, se ingrasa si pare foarte urat.

Am cel putin 2 contracte prin care imi este interzis sa imi schimb frizura si credeti-ma ca tare mi-as face o creasta la marele Florin Noje, dar mai rabd. Atata timp cat igiena corporala este in regula si firele de par nu ajung nici macar pe tunica, ca in mancare nu exista sa ajunga, iar mainile imi sunt curate si sunt unul dintre putinii care se spala pe maini dupa ce merg la baie, va rog mult sa incetati cu cerintele astea de a imi tunde parul. Spalati-va zilnic parul si supriza nu il veti mai pierde, evident cu un sampon de calitate!

O viata frumoasa va urez si poate de ce nu, chiar sa va gasiti o activitate mai profitabila decat cea pe care o aveti momentan!”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

blank