Featured, IT&C

Huawei p40 face poze de senzație cu camera Leica ultra

Trei dintre cele mai performante smartphone-uri la ora actuală, lansate recent de HUAWEI – P40, P40 PRO și P 40 PRO+ – ar putea înlocui, în anumite situații, aparatele foto profesionale în cazul utilizatorilor pasionați de gadgeturi și fotografie.

Explicația? Noile device-uri sunt dotate cu cel mai mare senzor HUAWEI CMOS de care a beneficiat un smartphone până acum.

Huawei P40 Series oferă o experiență de fotografiere în format ”Super Definition”, prin sistemul de camere foto care funcționează impecabil în orice moment al zilei, împreună cu cea mai performantă tehnologie 5G.

Care sunt cele mai noi detalii tehnice în materie de fotografie și performanță pe care Huawei P40 Series le oferă utilizatorilor?

Senzorul mare cu care este echipat Huawei P40, de 1/1.28 inci, are un pixel combinat de 2.44 μm – pentru a crește masiv capacitatea de a capta lumina. În acest fel, se obțin performanțe îmbunătățite în condiții de luminozitate scăzută.

iLikeIT. Smartphoneul cu cea mai bună cameră pentru fotografii amatori
Mai mult, design-ul îmbunătățit al periscopului permite realizarea unui zoom optic de până la 10x.

Fotografiere Super Definition în orice moment al zilei

Încorporat în vârfurile de gamă Huawei P40 Series, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision este disponibil în configurații cu cameră triplă, cameră cvadruplă și penta-cameră.

Huawei P40 realizează fotografii excelente cu obiective cu unghi ultra-larg, unghi larg și teleobiective.

Huawei P40 Pro aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x. Cu SuperZoom Array, care suportă zoom optic de până la 10x și zoom digital 100x, HUAWEI P40 Pro+ le oferă utilizatorilor imagini fără precedent.

Senzorul HUAWEI Ultra Vision inclus în Huawei P40 Series este un real progres ingineresc, revoluționând tehnologia senzorilor la nivel de pixeli. Cu o dimensiune de 1/1.28 inci, acesta suportă combinarea pixelilor pentru a atinge pixeli de 2.44 μm și Octa PD AutoFocus pentru focalizare de mare viteză în orice moment al zilei indiferent de rapiditatea cu care obiectele apar în obiectiv, în timp ce HUAWEI XD Fusion Engine folosește AI pentru detalii mai clare în toate condițiile de luminozitate.

 

blank