Are cel mai spectaculos dual-sim

 htc_one

Pentru cei care s-au saturat sa care mai multe telefoane dupa ei, s-a inventat dual-sim-ul. Daca pana acum, smartphone-urile cu doua cartele nu excelau la nivel tehnic, producatorii nefiind convinsi ca se vor vinde, trendul pare ca se schimba.

HTC a lansat o varianta dual-sim pentru cel mai performant telefon pe care l-a produs vreodata, HTC One M8. Telefonul HTC One M8 Dual-sim se va comercializat in Germania, Austria si Elvetia de saptamana viitoare. Pretul versiunii necodate va fi de 799 de euro, relatează GadgetReport.ro

Pretul surprinde in conditiile in care HTC One costa, in majoritatea tarilor europene, in medie 570 de euro. HTC nu a facut niciun comentariu legat de acest subiect.

Ubergizmo relateaza ca, dincolo de dual-sim, configuratia tehnica a HTC One M8 Dual-sim va fi identica cu modelul de top.

Smartphone-ul HTC One M8 Dual-sim vine cu un ecran de 5 inchi Super LCD 3 la 1080p Full HD, un procesor quad-core Snapdragon 801 de la Qualcomm, de 2.3GHz, 2GB de RAM, pana la 32 GB spatiu de stocare intern plus un slot de micro SD card de pana la 128 GB, noua camera Duo Camera UltraPixel, difuzoarele BoomSound, o baterie de 2600 mAh si ruleaza Android 4.4 (KitKat) impreuna cu noua suita de programe dedicate HTC Sense 6.0.