Actualitate, Featured

Hoții ghinionişti. Au aruncat în aer un bancomat…gol

Un bancomat a fost aruncat în aer în orașul Arad, în noaptea de marți spre miercuri, însă hoții nu au reușit să fure nimic pentru că aparatul nu era alimentat cu bani, transmite Mediafax.

Incidentul a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, pe Calea Aurel Vlaicu din orașul Arad.

Persoane necunoscute au folosit de un dispozitiv artizanal pentru a arunca în aer un bancomat aflat în clădirea în care-și desfășoară activitatea și autogara din Arad.

Hoți nu au reușit să fugă cu niciun ban, pentru că aparatul nu era alimentat.

„Este vorba despre distrugerea unui bancomat, la prima vedere prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. Nu au fost sustrași bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Claudia Iuga.

La mijlocul lunii ianuarie a acestui an, un alt bancomat a fost aruncat în aer în orașul Arad, iar hoți au scos din aparat trei cutii metalice în care se aflau aproape 500.000 de lei. În luna martie, hoții, un bărbat și o femeie, au fost prinși de polițiști. Aceștia sunt bănuiți și că au încercat să fure bani dintr-un bancomat din Timișoara.