Showbiz

Hotii au spart casa Andreei Marin. Reactia vedetei !

Hotii au sperat ca vor da lovitura in clipa cand au decis sa sparga casa Andreei Marin si a sotului ei, medicul Tuncay Ozturc. E drept ca in cele 5 minute cat a durat jaful – dupa cum arata camerele de luat vederi – vedeta a ramas fara o parte din bijuterii, dupa ce hotii i-au spart locuinta.Andreea-Marin-a-ramas-fara-bijuterii--hotii-i-au-spart-casa--Prima-reactie-a-vedetei-

Paguba nu este insa foarte mare, ea se ridica la 1.000 de lei, insa vedeta sustine ca partea legata de trauma psihologica este foarte mare, si conteaza mai putin valoarea obiectelor furate. 


Incidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in timp ce Andreea Marin era in avion si se intorcea acasa, iar sotul ei era la cabinetul sau medical.
Hotii au spart casa la doar o zi dupa ce in presa au aparut articole despre presupusa intentie a Fiscului de a realiza control amanuntit asupra activitatii si a surselor de venit ale Andreei Marin si ale fostul ei sot, Stefan Banica. 

„Mi se pare cel putin ciudat ca atacul hotilor de azi-noapte vine dupa seria de articole pline de speculatii neadevarate, aparute ieri in presa si preluate de televiziuni. Este trist ca se intampla astfel si ca nimeni nu se gandeste ce consecinte poate avea faptul ca prin niste cuvinte pui o stampila asupra unui om si insinuezi ca traieste in lux sau ca in casa sa s-ar afla se afla cine stie ce mari comori. Din fericire, hotii nu au avut ce sa fure de mare valoare, pentru ca nu detin bijuterii scumpe si nu ascund comori in propria casa. Nu am facut niciodata parada cu bunurile pe care le detin, de exemplu, am aceeasi masina de multi ani de zile, nici nu intentionez sa o schimb pentru ca nu tin sa fiu la moda cu noile aparitii, iar in casa nu tin niciodata, din principiu, sume mari de bani, ci doar necesarul pentru viata cotidiana.

Nu as fi avut nici aceasta suma daca nu am fi fost acum in reparatii. Pentru ca sunt persoana publica, am avantajul de a purta uneori bijuterii scumpe la evenimente, dar nu pentru ca imi apartin, ci pentru ca anumite branduri mi le pun la dispozitie punctual. Asadar, hotii acum s-au lamurit ca nu merita efortul. Poate doar sa plece cu mobila in spinare sau cu gradina la pachet, care e pentru mine chiar ca o bijuterie. Paguba psihologica este insa foarte importanta. Nu era nimeni acasa, in caz contrar, lucrurile ar fi putut degenera. Ancheta este in desfasurare. Autorii faptei au facut si greseli, lasand urme, dar, pentru mine, morala a ceea ce s-a intamplat e mai presus de gestul lor in sine”, a declarat Andreea Marin in exclusivitate pentru Agentia de Presa Mondena.

blank
blank