BMW-ul actorului hollywoodian Tom Cruise a fost furat în timp ce filma în Birmingham, Marea Britanie, relatează presa btitanică. Vehiculul a fost parcat în fața Grand Hotel, unde Cruise a fost cazat.

The Sun relatează că Tom Cruise „ a înnebunit” când a aflat de furtul bolidului de înaltă tehnologie al BMW X7 – și că a văzut hoții îndepărtând mașina în câteva minute de Church Street din apropiere.

BMW-ul X7 fusese folosit de vedetă pentru a călători în împrejurimi. Acesta se află în Birmingham pentru filmările celei de a șaptea părți din seria Mission: Impossible.

Se crede că în SUV erau unele bagaje și bunuri ale actorului, în valoare de mii de lire sterline, atunci când a fost furat.

Mașina a fost recuperată „la scurt timp” în Smethwick, fără bagaje de mii de dolari
Mașina a fost recuperată „la scurt timp” în Smethwick, la aproximativ trei mile distanță de hotel, potrivit poliției care spune că „echipat cu un dispozitiv de urmărire electronică”, dar bagajul lui Tom dispăruse.

O purtătoare de cuvânt a poliției a declarat pentru The Sun: „Am primit un raport despre un BMW X7 furat de la Church Street, Birmingham la primele ore ale dimineții de marți. Mașina a fost recuperată la scurt timp în Smethwick. Au fost făcute anchete CCTV în zona din care a fost recuperată mașina. Anchetele sunt în curs.”

Poliția britanică a postat, de asemenea, pe Twitter o imagine cu doi ofițeri care stau alături de marea vedetă, cu descrierea: „Vă promitem că nu este Photoshop”.

Toate filmările pentru „Misiune Imposibilă 7” au avut loc în Marea Britanie.

În aprilie au apărut imagini ale unei căi ferate amenajate la o carieră din Derbyshire despre care se spune că apare în film. Cruise a filmat, de asemenea, scene de acțiune deasupra unei locomotive cu aburi în mișcare în North Yorkshire.

Cruise putea fi văzută filmând cu Hayley Atwell în fața unui șir de magazine deasupra gării principale a stației, unde mulțimile se adunaseră pentru a arunca o privire asupra vedetei de film cu ochelari de soare și un costum de culoare închisă.
bmw x7, misiune imposibila 7, tom cruise, tom cruise jefuit de hoti