Un bărbat hoțul era recidivist și avea vârsta de 48 de ani, condamnat pentru furt, dar care se sustrăgea executării pedepsei, a fost prins de poliţişti în flagrant, când încerca să dea o nouă spargere. Pentru a-l opri, oamenii legii au folosit arma, întrucât bărbatul a încercat să fugă.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au transmis că au fost sesizaţi prin 112 că o persoană încearcă să intre, prin efracţie, într-o clădire de pe raza localităţii Zamfira.

La locul indicat, oamenii legii au prins în flagrant un bărbat, care încerca să fure bunuri din incinta unei firme. Pentru a-l opri, polițiști au folosit arma, întrucât bărbatul a vrut să fugă în urma sa descoperit ca individul abea eșise din închisoare era recidivist.

La vederea poliţiştilor, acesta a fugit şi a fost imobilizat după ce a fost împuşcat în mână.

„La vederea echipajului de poliţie, persoana în cauză a încercat să fugă, pentru imobilizarea acesteia fiind folosit armamentul din dotare, în conformitate cu procedurile legale. În urma uzului de armă, bărbatul a suferit o plagă împuşcată la nivelul braţului, fiind transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale”, au precizat sursele citate.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani este recidivist. El era condamnat pentru furt calificat şi era dat în urmărire generală pentru că se sustrăgea executării pedepsei.

Cercetările continuă în acest caz, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, pe numele bărbatului fiind deschis un nou dosar pentru furt calificat.