Showbiz, Stiri

Hot! O blondă de la MasterChef s-a pozat goală!

Fata cu papion şi-a schimbat… aspiraţiile

1_3c2f83_9f775fa967

Maria Secrieriu, blonda cu papion şi cu limba ascuţită, cum a rămas cunoscută de la MasterChef, a demonstrat încă o dată că este lipsită de inhibiţii, pozând topless.

2_962766

Fără să ţină seama de convenţii sau de gura lumii, Maria Secrieriu a dovedit încă din timpul competiţiei culinare de la Pro Tv că este o fire puternică şi voluntară.

3_22d304

Şi ultima ei acţiune, aceea de a poza dezbrăcată şi de a posta fotografia pe o reţea de socializare, dovedeşte acest lucru.

4_40f8c2

Pasiunea ei pentru aspectul fizic a făcut-o să se remarce în bucătaria MasterChef. Mereu cu papionul la gât şi cu coafuri care mai de care mai excentrice (creastă sau împletituri), Maria a fost un adevărat personaj.

5_2029c2

Ba mai mult, ea a mărturisit că uneori dormea cu grijă să nu-şi strice coafurile pentru a doua zi şi petrecea multe ore în faţa oglinzii ca să se machieze.

6_e4f606_ce51f70e4f

Pe lângă aspectul fizic, însă ea a rămas în memoria telespectatorilor şi pentru limba ei ascuţită, nici unul dintre concurenţi nescăpând de replicile ei acide. 

7_5d357f_8e19b8d160

În plus, de câte ori avea ocazia, cam trăgea chiulul de la sarcinile sale, mai ales când lucra în echipă. A fost o colegă destul de greu de suportat!

8_a7165a

După ce a părăsit MasterChef, Maria s-a dedicat în continuare afacerii de familie pe care o deţinea cu soţul ei, dar s-a implicat şi în domeniul care o pasiona, bucătăria, devenind consultant la un restaurant.

 

blank