Showbiz, Stiri

Hot! Iată rezultatul operaţiilor de silicoane puse de chirurgul-director de la spitalul de arsi!

Sânii Ralucăi şi ai Floreninei fac mai mult decât orice reclamă!

 sani

Dincolo de toate nebunia iscata de scandalul „silicoanelor ilegale”, multe dintre frumoasele Romaniei au motive serioase sa regrete ca doctorul Stan Vitalie a ajuns sa dea cu subsemnatul pe la Parchet.

sani 1

Ilegale sau nu, silicoanele lui Stan Vitalie s-au bucurat de cel mai mare succes in randul vedetelor, a modelelor si chiar a fetelor obisnuite. Medicul basarabean de la Spitalul de Arsi este printre putinii profesionisti care opereaza in tara noastra despre care nu au existat plangeri legate de calitatea „lucrarilor” lui.

sani 2

Doua dintre „operele” lui Vitalie pot fi vazute intr-un pictorial fierbinte realizat nu cu multa vreme in urma. Protagoniste au fost blonda Florentina Raiciu si bruneta Raluca Dumitru. Sanii „lucrati” de medicul Stan Vitalie le-au propulsat pe cele doua fete intr-o groaza de reviste, prezentari de moda sau emisiuni de televiziune.

sani 3

De sanii Ralucai si ai Florentinei s-a indragostit pur si simplu Anda Adam. In 2012, fetele au aparut in clipul „Amo” al cantaretei. Cand le-a vazut cum arata, Anda le-a rugat sa mearga cu ea la baie, intr-o pauza de filmare si sa-si dea sutienul jos in fata lor. Le-a intrebat apoi cine le-a pus silicoanele, iar fetele l-au indicat pe doctorul Stan Vitalie.

sani 4

Cateva saptamani mai tarziu, Anda Adam era deja pe masa de operatie, la Spitalul de Arsi, dupa ce i-a spus medicului ca vrea silicoane identice cu ale fetelor. Interventia chirurgicala a interpretei avea sa-i aduca mari neplaceri lui Vitalie, aceasta fiind internata ca pensionara in vederea implatarii de silicoane…

Cu cateva zile in urma, mai multi medici de la spitalul de arsi, in frunte cu Stan Vitalie, au fost retinuti si acuzati de fapte de coruptie. Ei sunt suspectati ca decontau operatiile prin Casa Nationala de Asigurare, iar banii primiti de la cliente ajungeau in buzunarele lor.

blank