Showbiz, Stiri

Hot! De ce Tania Budi e goală lângă câinele ei?!

Uite de ce tandreţuri este capabilă vedeta… dar numai cu patrupedul său!

  catel (5)

Tania Budi este una dintre cele mai admirate vedete de la noi şi una dintre cele mai invidiate, datorită faptului că la cei 46 de ani, arată ca la 20.

Fosta prezentatoare TV a făcut un obicei din a posta fotografii sexy cu ea, iar de curând le-a arătat amicilor virtuali că nu se sfieşte să apară în timp ce se alintă lângă căţelul ei. Tania Budi a postat pe Facebook două imagini cu ea, întinsă pe covor, lângă animalul ei de companie, şi, a născut întrebări printre prietenii săi pentru că bustul pare să nu fie acoperit deloc cu haine.

catel (7)

Are 46 de ani, dar nimeni nu-i dă adevărata vârstă. Are o siluetă impecabilă, care le face invidioase chiar şi pe tinerele de 20 de ani. Tania Budi este una dintre cele mai seducătoare vedete din showbiz-ul românesc. Deşi s-ar putea crede că blonda este foarte atentă la ce mânăncă, lucrurile nu stau chiar aşa. Tania Budi a mărturisit de curând că obişnuieşte să mănânce mult noaptea, când nu este deloc recomandat pentru cele care doresc să nu aibă probleme cu kilogramele în plus. Şi totuşi arată aşa.

 

 


loading...