Showbiz, Stiri

Horror! Tania Budi… desfigurată!

Tania Budi, deformată într-o fotografie făcută chiar de ea

Tania urata

 La cei 45 de ani ai săi, Tania Budi este, incontestabil, una dintre cele mai frumoase vedete din România. Asta în ciuda unora care spun că frumuseţea Taniei este oscilantă.

Chiar şi atunci când apare fără machiaj sau este obosită, blonda reuşeşte să întoarcă privirile multor bărbaţi. Secretul frumuseţii, pe care chiar ea l-a dezvăluit, este stilul de viaţă sănătos, dar şi lungile plimbări în aer liber pe care, uneori, le face pe ghetele de kangoo jumps.

Tania

Pentru că este o mare iubitoare de natură, mai ales de mare – pentru că este constănţeancă – Tania se duce periodic la Constanţa pentru a se relaxa şi a se rupe de tumultul vieţii mondene de la Bucureşti.

Vedeta s-a fotografiat într-un astfel de moment de linişte. La malul unei mări liniştite, cu valuri mici, pe o plajă pustie, cu nisipul ascuns sub mulţimea de pietre şi scoici, Tania este zâmbitoare.

Însă, din şirul de fotografii postate de aceasta, una i-a şocat pe fani. Folosind o aplicaţie pentru telefon, blonda s-a urâţit. Cu un ten parcă bătut de valuri şi de timp, cu ochii bulbucaţi şi diformi, Tania este de nerecunoscut. „WTF?!? What’s up with your eyes? / Ce s-a întâmplat cu ochii tăi?”, au întrebat aceştia oripilaţi.

Asta dovedeşte că Tania are şi simţul umorului foarte dezvoltat!

 

blank