International, Stiri

Horror! A crezut că va naşte un copil…

Din ea a ieşit, însă, cu totul altceva

gravida soc

O femeie din Marea Britanie era in culmea fericirii dupa ce a aflat de la medicul ginecolog ca este insarcinata. A facut pregatiri intense pentru venirea micutului pe lume, insa a avut parte de un adevarat soc.

Anna Mbizi a avut parte de controlul regulat al medicului ginecolog, care i-a confirmat faptul ca este gravida cu cel de-al treilea copil.

Insa duminica dimineata, femeia a avut un adevarat soc in momentul in care a nascut un vierme. „Cand am simtit durerile, am crezut ca voi pierde copilul. Dar apoi am vazut ca un vierme iese din mine”.

De parca aceasta drama nu ar fi fost suficienta, iubitul ei vrea acum sa o paraseasca dupa ce a descoperit ca de fapt nu era insarcinata. „Chiar am crezut ca sunt insarcinata. Am avut parte de toate semnele si simptomele unei femei gravide”, a spus Anna.

„Am examinat-o pe femeie acum trei luni si parea ca are o sarcina normala de 2 luni, dar cand s-a intors duminica seara nu mai exista nici un semn ca ar fi gravida, existand doar semne de presiune asupra tesutului uterin”, a declarat doctorul ginecolog.

blank