Showbiz, Stiri

Horror! Bianca Drăguşanu arată groaznic

Victor este de acord cu o asemenea arătare lângă el?!

media_138729942568559300

Când am văzut prima dată acest stop-cadru mi-a scăpat un uoau!, un sunet asemănător celor pe care le scot când văd un film de groază sau o imagine ce pare incredibilă. Problema este că imaginea e reală şi aparţine Biancăi Drăguşanu. Şi e de speriat! Am privit-o cu atenţie şi am descoperit ridurile de expresie sau de bătrâneţe pe care nu le vedeam în pozele ei de pe Facebook, pentru că acolo foloseşte un efect special de luminozitate. I-am văzut porii extrem de măriţi şi nişte sprâncene noi, parcă. Adică le-a lăţit să intre în aceeaşi armonie cu buzele?! Dar buzele sunt cireaşa de pe tort! Arată ca nişte toarte împreunate foarte largi, ca să nu scapi ceaşca de ceai. Cumva mai asemănătoare cu belciugele vitelor – dacă sunt pe aici cititori care-şi amintesc de acest obiect de prin satele româneşti ştiu despre ce vorbesc.

media_138729942808976200

Se pare că Bianca Drăguşanu a renunţat la serviciile medicilor din Ungaria şi l-a ales pe doctorul Kasem să se ocupe de look-ul ei. Dar doctorul acesta şi-a cam bătut joc de ea. N-aş vrea să fiu în pielea lui Victor, să mă întorc noaptea în somn şi să văd ceva atât de diform ieşind din faţa Biancăi! Unde eşti Stephen King (autor de romane de groază – n.n) să te inspiri din realitate?!

Deşi, iniţial, doctorul a spus că momentan nu este nevoie să intervină şi că în timp se va ocupa de tot ce înseamnă fizicul Biancăi. El a promis doar că îi va rezolva şi problema de la picioare. Totuşi, lucrurile nu par să stea aşa, Bianca afişând nişte buze dubioase, cu mult mai mari decât ne-a obişnuit până acum.

Mă întreb cât de demodată sunt, totuşi. Poate toată lumea este normală şi numai eu sunt cea ieşită din comun şi văd lucrurile în nuanţe de gri! Voi ce părere aveţi despre noile buze ale starletei?!

blank