Life, Stiri

Horoscopul zilei de joi, 26 iunie

Vedeţi ce v-au rezervat astrele pentru această zi

  horoscop 256 iunie

Berbec Ziua de astăzi se anunţă şi ea aglomerată dar până la orele prânzului te poţi mobiliza cu succes pentru a ajunge să-ţi mai revezi nişte rude şi să va povestiţi ce vi s-a mai întâmplat în ultimul timp. În a doua parte a zilei lucrurile nu se vor mai lega cu atâta uşurinţă, deci încearcă să rezolvi din timp ce ţi-ai propus, fără să te dispersezi în acţiuni cronofage..

Taur Ca să poţi să-ţi faci un plan de gestionare al bugetului, ar trebui mai întâi să defineşti mai clar ceea ce doreşti să faci în perioada următoare şi ar fi bine să ai în vedere mai multe variante, pentru orice eventualitate. Tendinţa de a cheltui suplimentar se menţine şi astăzi mai ales pe cărţi sau reviste care ţi-au trezit curiozitatea.

Gemeni Poate eşti astăzi mai deschis să vorbeşti despre sentimentele tale dar cumva le vei trece prin filtrul raţiunii, încercând să găseşti explicaţii logice pentru ceea ce simţi. Emotivitatea crescută te face să treci prin stări schimbătoare şi să accepţi cam greu o critică pertinentă. Totuşi, vei masca uşor acest lucru destul de elegant, prefăcându-te că nu ai înţeles.

Rac Experienţele din ultima perioadă pot constitui lecţii importante de viaţă dacă îţi rezervi timp şi atenţie pentru a le analiza. Mesajele intuitive şi cele primite pe calea visului ajung mai uşor către tine, deci acordă-le importantă.

Leu Astăzi ai putea discuta la o şuetă cu prietenii despre planurile tale de viitor, eventual poate înveţi ceva şi din păţaniile lor. Perspectivele financiare şi eventualii asociaţi nu sunt subiecte clar definite deci rezumă-te doar la schimbul de impresii, fără a lua vreo decizie. Atât discuţiile cât şi deplasările pot avea o notă suplimentară de neprevăzut, deci temperează orice pornire impulsivă.

Fecioara Disponibilitatea de a te adapta la schimbările ce privesc domeniul carierei te poate avantaja astăzi cu condiţia să te asiguri că partenerii tăi de afaceri sunt sinceri şi bine intenţionaţi. Nu te sfii să spui cu voce tare ce simţi despre o anume situaţie şi încearcă să-ţi defineşti clar intenţiile fiindcă astfel ceilalţi vor fi mai dispuşi să te asculte dar şi să-ţi înţeleagă motivaţiile.

Balanţă Plăcerea dezbaterilor intelectuale poate fi astăzi sursa ta de divertisment şi vei voi să vezi până unde se poate merge că să câştigi un argument. Oricum este o zi încare se pare că nu-ţi găseşti locul şi nici direcţia la locul de muncă, aşa că o activitate relaxantă şi stimulativă din punct de vedere intelectual poate ar fi mai indicată pentru această zi, mai ales după prânz.

Scorpion Ai răbdare şi reanalizează-ţi sentimentele care te preocupă în relaţia cu cei de la serviciu, eventual discută cu cineva apropiat despre asta. Şi, dacă simţi nevoia, gândeşte-te în detaliu la strategii alternative, inclusiv din punct de vedere al obţinerii unor venituri. Banii proveniţi din acţiuni speculative dar şi din cele creative nu sunt o sursă sigură pe care să te bazezi.

Săgetător Mai deschis dialogului cu partenerul de viaţă, astăzi ai şansa să-i spui cu o mai mare lejeritate ceea ce ai pe suflet şi să-l asculţi la rândul tău. Rediscutarea unor subiecte mai vechi nu poate decât să va ofere ocazia de a le clarifica şi de a trage eventuale învăţăminte. Însă, luarea fermă a unor angajamente privind căminul e un subiect care cere mai mult timp.

Capricorn Relaţia cu colegii de serviciu se poate îmbunătăţi dacă îţi faci timp să le vorbeşti că de la om la om, fără a te axa doar pe responsabilităţi şi execuţie. Mai multă atenţie acordată către ceea ce au aceştia de spus îţi poate da soluţii noi, bune de încercat. Totuşi, indiferent dacă vei reuşi să te ocupi de tot ce ţi-ai propus, nu uita de micile pauze necesare refacerii energetice.

Vărsător Dacă n-ai mai mers de ceva vreme cu copiii la un muzeu sau n-ai mai găsit timp să stai de vorbă pe îndelete cu aceştia, astăzi se anunţă o zi tocmai bună. Intră înjocul lor, bucură-te de momente plăcute, dar ai grijă şi la buget. Tot secretul este să nu încerci să le impui punctul de vedere şi să nu reacţionezi precipitat dacă lucrurile nu decurg tocmai cum te-ai aşteptat.

Peşti Astăzi ai putea să te ocupi mai mult de treburile gospodăreşti dar cu condiţia să te axezi pe cele care te captivează într-o oarecare măsură şi nu te lasă să te plictiseşti prea uşor. Este un răstimp în care poţi savura micile plăceri date de confortul căminului, aşa că stabileşte-ţi propriul ritm, fă-ţi timp să-i asculţi pe cei dragi şi învaţă ceva din poveţele acestora.