Life, Stiri

Horoscopul zilei de 26 aprilie 2014

Gemenii primesc o invitaţie la un eveniment, iar balanţele vor petrece o seară de vis

 horoscop7

Berbec E posibil sa va duceti la o ceremonie, poate le sunteti nasi unor prieteni care se casatoresc sau le botezati un copil – este o implicare afectiva. Poate iesiti la un picnic, practicati un sport in aer liber, poate fi o serbare campeneasca sau o bataie cu… flori.

Taur O intalnire cu o persoana fermecatoare, poate e cineva pe care-l vedeti, azi, pentru prima oara si o sa-ncepeti o frumoasa poveste de dragoste. Se poate sa primiti cadouri, mesaje, telefoane fie pentru ca e ziua voastra de nastere, fie pentru ca le sunteti dragi celor din jur.

Gemeni O iesire in lume o sa va stearga toata oboseala de pe chip si din oase, va da un impuls sa urgentati acele lucruri care v-ar plasa in centrul atentiei. O invitatie speciala la o nunta sau la un botez, ori alt gen de reuniune festiva o sa va creeze o stare de bunadispozitie.

Rac Un eveniment monden o sa va scoata din casa, si se poate tine si in alt oras, cu sedere peste noapte si-o sa va puteti si odihni. V-ati putea face noi prieteni cu ocazia unei sindrofii prin oras si o sa iesiti mai des, poate, la socializare.

Leu Se poate sa va treziti cu multumiri pentru vreun ajutor acordat cuiva, sau pentru rezultatele unei munci, poate luati si un premiu. Se poate sa va bucurati de o reusita a copiilor, sa petreceti mai tot timpul la locurile lor preferate, de joaca.

Fecioara Poate plecati in vizita la rude, la viitorul partener de viata, o sa scurtati distantele sa ajungeti sa va cunoasteti mai bine, sa formati un cuplu. O sa va caute cineva care e in trecere prin oras si daca n-aveti chef de iesit la un restaurant poate faceti o tratatie la voi acasa.

Balanţă Un anturaj pe sufletul vostru si o sa desfasurati diverse activitati deconectante, va duceti la petreceri, puteti pleca intr-o drumetie si va faceti sejurul cat mai placut posibil. Se pare c-o sa va rasfete cu un cadou fiinta iubita si o sa aveti o seara de vis impreuna – cu noutati rascolitoare.

Scorpion O intalnire care va va lasa o impresie puternica, asupra starii voastre afective si se poate sa va-ndragostiti, daca n-ati facut-o deja. Se poate s-ajungeti intr-un mediu select si sa legati noi prietenii care sa va ridice si voua cota valorica, sa mai uracati intr-o etapa.

Săgetător Se poate s-aveti un eveniment in familie si sa invitati rude, prietenii, la un gratar, un tort, de ziua cuiva si sa fie o petrecere in toata regula. O surpriza placuta, o revedere emotionanta, un dar care sa va unga pe suflet, sau altceva care sa va lase interzisi.

Capricorn Se poate sa va iasa-n cale cineva care sa fie alaturi de voi tot restul vietii si sa devina o zi de referinta, data de 26 sau poate fi o zi a impacarii. Se poate sa apara un copilas in familia voastra si sa se schimbe cu totul, viata in bine.

Vărsător Posibile noutati legate de casa, de familie, va mutati la casa voastra, plecati pentru cateva zile, intr-o statiune turistica, sau intr-o vacanta in strainatate de 1 mai. Se poate sa iesiti la un picnic, sa petreceti cateva ore in mijlocul naturii cu prietenii, cu familia.

Peşti Veti primi un raspuns de la un angajator sau de la vreo comisie care v-a dat ok-ul sa practicati un sport, sa va-nscrieti la o scoala ca sa va cultivati un talent. Se poate sa faceti o plimbare, sa revedeti pe cineva pe care il iubiti sau va duceti la un eveniment memorabil.