Actualitate, Stiri

Horoscopul zilei de 24 februarie

Racii se lasă prinşi în mrejele iubirii, iar Fecioarele se vor bucura de noroc

horo

BERBEC – Mulțumită energiei și entuziasmului de care vei da dovadă, vei obține o realizare importantă pe parcursul zilei de astăzi. Există riscul ca un coleg sau o colegă să-ți interpreteze greșit spusele și, drept urmare, să caute o ceartă. Evită una ca asta și clarifică lucrurile. Pe plan amoros, te vei fi foarte nervoasă și lipsită de răbdare. S-ar putea să te confrunți cu o mică problemă de sănătate.

TAUR – S-ar putea ca un eveniment semnificativ petrecut astăzi să-ți schimbe viața în bine. Unele probleme financiare te vor face să fii atentă la fiecare bănuț cheltuit. Pe plan profesional, nu vei lăsa nimic la voia întâmplării, așa că te vei bucura de un real succes. Dacă ești singură, s-ar putea să fii tentată să ieși în oraș seara la “agățat”, împreună cu o prietenă.

GEMENI – Vei avea posibilitatea de a-ți mări veniturile, însă te va deranja că partenerul tău va veni imediat cu o idee de a cheltui  banii în plus de îndată ce îi vei da vestea. Pe plan profesional va fi o zi agitată, care te va face să te întrebi dacă este timpul pentru o schimbare a locului de muncă. Din fericire, seara se va încheia cât se poate de plăcut, în compania unei prietene pe care o apreciezi foarte mult.

RAC – Va fi o zi în care îți va merge mai bine pe plan amoros decât pe plan profesional. Există riscul să te confrunți cu o mică de problemă de sănătate, însă există și o veste bună: cu puțin noroc, vei avea parte de un câștig la care nu te-ai fi gândit nici într-o mie de ani. Încearcă să te înconjori de persoane optimiste, care să-ți insufle energia necesară pentru a-ți atinge planurile.

LEU – Dă dovadă de prudență și curaj în același timp în proiectele în care ești implicată. Mai mult decât orice, ferește-te să te arunci cu capul înainte, pentru că vei avea de pierdut și vei regreta. Pe plan amoros, va fi o zi foarte pasională și tumultuoasă. Evită să iei parte la bârfe și discuții superficiale, alege în schimb să ieși cu o prietenă bună și să discutați ceva cu adevărat interesant. Vei fi mai câștigată la sfârșitul zilei.

FECIOARĂ – Va fi o zi în care norocul va fi de partea ta, iar acest lucru te va impulsiona să cheltuiești bani fără să-ți faci foarte multe calcule. Vei fi mai emotivă și mai sensibilă decât de obicei, iar din acest motiv există riscul să interpretezi greșit un gest al iubitului tău și să te superi pe el. Este posibil să apară posibilitatea unui nou început pe plan profesional, care îți va surâde. Este important să fii îndrăzneață și să te miști repede dacă vrei să profiți de ea.

BALANȚĂ – Vei avea posibilitatea să-ți orientezi destinul în direcția pe care ți-o dorești. Este bine să rămâi vigilentă, să nu ratezi nicio oportunitate și să te gândești foarte bine înainte să iei orice decizie. Vei petrece seara clipe minunate alături de iubitul tău, care te vor încărca cu energie pentru întreaga săptămână.

SCORPION – Vei fi mai puțin preocupată ca de obicei de aspectul practic al lucrurilor, însă asta nu te va face să-ți pierzi din eficiență. Din păcate, viața ta socială va fi dezamăgitoare astăzi. Vei realiza că prietenii adevărați sunt rari și te vei întreba dacă la rândul tău poți fi considerată o prietenă adevărată pentru cineva. Climatul astral îți va stimula imaginația, iar un proiect va încolți în mintea ta.

SĂGETĂTOR – În spatele zâmbetului tău cuceritor și a manierelor desăvârșite va sălășlui o voință de fier. Oricare ar fi obiectivele tale, le vei atinge datorită faptului că le vei dedica toată energia de care ești capabilă. Trebuie să-ți așezi gândurile în ordine pentru a te concentra mai bine la ceea ce ai de făcut. Spre seară, există riscul să te cerți cu partenerul tău dintr-o prostie.

CAPRICORN – Oricât de dificilă va fi ziua de astăzi pentru tine, nu te lăsa pradă exasperării. Singura soluție viabilă este răbdarea. Vei vedea că lucrurile se vor aranja de la sine dacă nu vei face gesturi necugetate și nu vei lua decizii în pripă. Situația va fi cu atât mai rea cu cât există riscul să apară și un conflict cu iubitul tău, spre seară. Dacă există lucruri care vă deranjează unul la celălalt, este un moment bun pentru a le clarifica.

VĂRSĂTOR – Nu vei fi mulțumită de circumstanțele pe care ți le va aduce ziua de astăzi, însă nu vei avea nicio posibilitate de a le ocoli. Vei munci cu multă râvnă și dedicare, iar asta se va vedea în rezultatele pe care le vei obține. Ignoră provocările și nu da mare atenție criticilor răutăcioase care ți se aduc.

PEȘTI – Va trebui să-ți axezi eforturile pentru a îmbunătăți situația bugetului. Pe plan amoros, ar fi bine să acționezi cu prudență, pentru că s-ar putea să descoperi un lucru care nu îți va fi deloc pe plac. Există riscul să ai un conflict cu unul dintre vecinii tăi, situație în care trebuie să acționezi cu diplomație. Pe plan profesional va fi o zi plină, însă te vei ridica la înălțimea situației.