Life, Stiri

Horoscopul Soarelui în Balanţă

Descoperă cum te influenţează, în funcţie de zodia ta

horoscopeva_03602300

Descoperă cum vei fi afectată de tranzitul Soarelui prin zodia Balanţei. Află ce aspecte ale vieţii tale vor fi cel mai puternic marcate timp de o lună, în perioada 23 septembrie – 22 octombrie.

 Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Soarele va intra în semnul tău, adică în prima casă astrologică, Casa Eu-lui. În această perioadă trebuie să-ţi faci ordine în viaţă, să te eliberezi de obiceiurile negative şi să-ţi aduni forţele pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce îţi doreşti. Poţi să faci schimbări importante, în toate aspectele vieţii. Este începutul unui nou ciclu, un fel de an astrologic, iar în această perioadă tu vei fi vedeta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Soarele în Balanţă îţi aduce energie în casa a 12-a, a Viselor şi Imaginaţiei, ceea ce te va determina să-ţi reevaluezi viziunea asupra vieţii. Lasă pe plan secund viaţa socială şi concentrează-te mai mult pe propriile tale sentimente, ca să-ţi regăseşti calea potrivită. Relaxează-te, conectează-te cu propriile tale emoţii şi pregăteşte-te pentru schimbările pe care le poţi face când Soarele va intra în semnul tău.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Această perioadă este una excelentă pentru a-ţi face noi prieteni, pentru a te distra şi a socializa. Aflat în casa a 11-a, a Prietenilor, Soarele îţi va aprinde pur şi simplu viaţa socială. Întâlneşte-te cu cât mai mulţi oameni, participă la petreceri şi evenimente. Este o perioadă bună pentru a te conecta cu oamenii care te pot ajuta să-ţi împlineşti visurile.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Aflat în Balanţă, Soarele îţi “luminează” casa a 11-a, a Carierei. Este momentul să te concentrezi asupra realizărilor şi succesului. Poţi să analizezi abordarea pe care o ai în plan profesional şi să repari unele alegeri greşite din trecut. De asemenea, relaţiile cu şefi, colegii sau colaboratori poate fi îmbunătăţite acum. Acordă atenţie detaliilor şi concentrează-te asupra scopurilor tale. Cu siguranţă vei avea succes.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Soarele se află în casa a 9-a, a Călătoriilor, ceea ce îţi aduce dorinţa arzătoare de a explora noi destinaţii. Este un moment ideal pentru aventurile de orice natură, fie că sunt fizice sau intelectuale. Excursiile şi vacanţele sunt acum mult mai uşor de organizat, iar totul pare să meargă strună din acest punct de vedere. Aceasta este şi Casa Religiei şi a Filosofiei, iar Soarele aici te ajută să faci lumină în ceea ce priveşte credinţele tale, dorinţele profunde şi motivaţiile din spatele acţiunilor tale. Ai putea avea parte de situaţii cu adevărat revelatoare.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Soarele se află în casa a 8-a pentru tine, Casa Intimităţii şi a Sexualităţii. Lasă dorinţa să-ţi revitalizeze viaţa amoroasă. Fii pregătită să te reconectezi cu persoana iubită, să regăsiţi pasiunea de altă dată. Fii mai atentă la dorinţele şi sentimentele partenerului, dezvăluindu-i în acelaşi timp şi ceea ce simţi tu.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aflat în casa a 7, a Parteneriatelor, Soarele în Balanţă îţi aduce relaţiile de orice natură în prim-plan, mai mult ca de obicei. Trebuie să găseşti o cale de a echilibra nevoile tale personale cu nevoile altora. Vei fi nevoită să analizezi cu atenţie modul în care acţiunile tale îi afectează pe ceilalţi. De asemenea, trebuie să găseşti hotărârea de a schimba ceea ce nu funcţionează în relaţie cu ceilalţi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Soarele în Balanţă îţi energizează casa a 6-a, Casa Muncii şi a Sănătăţii, obligându-te să găseşti o nouă abordare pentru activităţile de rutină şi responsabilităţile de zi cu zi. Foloseşte această energie pentru a-ţi reevalua obiceiurile de la muncă şi cele care privesc îngrijirea propriei tale sănătăţi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aflat în casa a 5-a, a Dragostei şi a Copiilor, dar şi a Distracţiei şi Creaţiei, Soarele îţi revitalizează cheful de viaţă şi creativitatea. Este o perioadă numai bună să laşi copilul din tine să “să-şi facă de cap”. Poţi să-ţi revitalizezi relaţia amoroasă, să te implici în activităţi alături de copiii tăi şi să acorzi mai mult timp hobbyurilor tale.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Aflat în casa a 4-a, Casa Familiei şi a Locuinţei, Soarele îţi aduce schimbări şi noutăţi în plan domestic. Poţi face schimbări acasă, redecorări sau renovări. Dacă unele probleme mai vechi cu unul dintre membrii familiei reapar, o abordare directă este cea mai bună soluţie. Această perioadă este excelentă pentru a repara chestiunile delicate din familie.

Leu (22 iulie – 22 august)

Soarele în casa a 3-a, a Comunicării şi a Intelectului, îţi energizează dorinţa de cunoaştere, curiozitatea şi dorinţa de a explora noi perspective. Este o perioadă bună să-ţi împărtăşeşti ideile. Poţi, de asemenea, să te ocupi de propria ta specializare, să începi un curs sau să demarezi un proiect. Gândeşte-te bine la priorităţile tale, pentru că ai putea fi uşor distrasă de numeroasele idei care îţi invadează mintea.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Soarele se află acum în casa a 2-a, a Finanţelor şi Bunurilor, ceea ce îţi inspiră mai multă dorinţă de acţiune în plan financiar. Este momentul să îţi reevaluezi starea materială şi să faci paşi importanţi pentru a câştiga mai mult. Nu îţi asuma riscuri inutile şi foloseşte această perioadă pentru a ajunge la zi cu taxele, impozitele sau ratele. Asigură-te că toate obligaţiile îţi sunt plătite şi că nu vei avea probleme din această cauză în viitor.