Actualitate, Stiri

Horoscopul săptămânii 28 octombrie-3 noiembrie

Săgetătorii şi leii au un început de săptămână fantastic

sagetator_1_56106700

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

De luni până joi ai nevoie de atenţie sporită pentru a evita să faci greşeli regretabile. Poate fi greu, dar merită, iar lucrurile vor fi din ce în ce mai bune. Vei avea parte şi de distracţie, chiar de una îndrăzneaţă. De vineri şi pe parcursul întregului weekend, ai face bine să încerci să convingi cât mai multă lume să fie de partea ta şi să îţi urmeze planurile.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai un avantaj din start în toate tranzacţiile pe care le faci luni, şi totul se datorează energiei tale uimitoare. Este posibil să simţi că ceva este nedrept, dar, de asemenea, ştii că nu va dura prea mult. Miercuri sau joi nu este un moment bun pentru a încerca să avansezi, ci doar trebuie să te menţii pe linia de plurire. În weekend vei fi în centrul atenţiei şi ar trebui să iei măsuri pentru a impresiona oamenii care îţi pun întrebări dificile.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Luni întâmpini o problemă dificilă pe care o rezolvi, dar de al cărei rezultat nu are de gând să se bucure nimeni. Este mai bine aşa, decât unii să fie fericiţi, iar alţii iritaţi. Joi sau vineri pot apărea dificultăţi la locul de muncă şi trebuie să le acorzi atenţie, pentru că într-adevăr merită. Această situaţie este inevitabilă şi ar putea fi necesar să lucrezi chiar şi în weekend.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tensiunile de luni te conduc către unele descoperiri, astfel încât să nu îţi fie frică de confruntări. Lucrurile nu sunt chiar ceea ce par a fi la mijlocul acestei săptămâni, dar o investigare atentă ar trebui să dea randament. Continuă să cauţi până când vei fi satisfăcută. În weekend, eşti tentată să încerci ceva nou şi îndrăzneţ.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Luni îţi va fi imposibil să te ocupi de muncă, mai ales din cauza acelor întâlniri cărora trebuie să le dai curs. Colegii sunt destul de agresivi, dar ai posibilitatea de a-i evita. Lucrurile devin mult mai simple peste noapte, și ar trebui să fii în măsură să obţii mult mai multe decât rivalii tăi. În weekend, ai oportunitatea de a ajuta pe cineva care chiar are nevoie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

La începutul acestei săptămâni, simţi nevoia să te mândreşti cu ceea ce ai. Ai putea face publice unele ponturi pentru a-i ajuta şi pe cei din jurul tău să-ţi urmeze calea. La mijlocul acestei săptămâni este posibil să întâmpini unele probleme de sănătate şi să fii nevoită să mergi la medic. În weekend ai şansa de a participa la un eveniment unde poţi întâlni persoane noi cu care poţi colabora în plan profesional.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Eşti puţin ameţită în acest început de săptămână din cauza grijilor şi a instabilităţii. Încearcă să faci lucrurile împreună cu alte persoane şi vei fi mai liniştită. Marţi şi miercuri vor fi două zile bune pe plan sentimental, şi ar trebui ca acest lucru să te încarce de energie pozitivă. În weekend, asigură-te să nu uiţi să întorci favoarea pe care un prieten bun ţi-a făcut-o cândva.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luni este ziua perfectă pentru a lua decizii importante. Ar trebui să obţii tot sprijinul de care ai nevoie şi să te fereşti de bârfe cât de mult poţi. Joi sau vineri este posibil ca unele persoane din jurul tău să se bage unde nu trebuie, şi pe acestea trebuie să le eviţi imediat ce le descoperi. În weekend vei fi stresată şi îngândurată cu privire la câteva sarcini de la locul de muncă.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Îţi începi săptămâna cu gândul doar la bani, şi îţi faci un plan de reducere a cheltuielilor. Lucrează îndeaproape cu un coleg de muncă şi pune-ţi în cap să faci acest lucru chiar şi în weekend. Nu poate fi un moment mai bun să îţi rotunjeşti veniturile. În weekend, atunci când nu lucrezi, fă-ţi timp pentru o întâlnire cu familia ta.

Leu (22 iulie – 22 august)

Ziua de luni va fi fantastică, aproape că nici nu îţi vine să crezi. Energia de care dai dovadă te ajută să ţii totul sub control şi să obţii ceea ce meriţi. Mintea îţi este limpede, aşa că profită de acest lucru pentru a-ţi face unele planuri pentru anul ce va veni. Este posibil ca în weekend să ai nevoie de multă odihnă şi să fii nevoită să refuzi unele invitaţii.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Luni este o zi în care ai libertatea de a alege să stai şi să nu te ocupi de nimic. Chiar dacă această zi va fi neproductivă, ceea ce va urma te va ajuta să obţii tot ce îţi doreşti dacă ai un plan bine stabilit. Joi şi vineri te vei ocupa de organizare şi vei prelua puţin din rolul liderului. În weekend trebuie să te fereşti de decizii şi să eviţi pe cât posibil să alegi dacă ţi se oferă mai multe opţiuni.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

La începutul acestei săptămâni dai dovadă de multă energie creativă, şi ar trebui să profiţi cât mai mult de acest lucru. Poate simţi nevoia să redecorezi sau să schimbi locul unor lucruri pentru a arăta altfel. Ai nevoie de o schimbare, asta este clar, dar ai grijă să faci schimbări mici. Joi şi vineri o să ai unele probleme cu partenerul de viaţă, cu care trebuie să discuţi sincer. Mare parte din weekend ţi-l vei petrece singură, analizând viaţa ta sentimentală.

blank