Actualitate, Stiri

Horoscopul săptămânii 2-8 septembrie

Fecioarele sunt visătoare iar Vărsătorii se răsfaţă

Nativa din Săgetător trebuie să se bucure de lucrurile mărunte. Află care sunt previziunile pentru tine în săptămâna 2-8 septembrie. Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta.

horoscop_indian_12363400Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În primele zile ale acestei săptămâni vei fi gânditoare şi uşor melancolică. În cea mai mare parte a timpului gândul îţi fuge către relaţiile pe care le ai. Indiferent că sunt de prietenie sau de iubire, marea ta problemă este dacă sunt adevărate sau nu. Dacă ai vreun dubiu legat de partenerul tău sau prietenul tău cel mai bun, vorbeşte cu el. Indiferent ce i-ai spune, dacă relaţia dintre voi este pentru totdeauna, nu va avea motive să se supere pe tine. În weekend ai nevoie de linişte mai mult decât oricând şi încerci pe cât posibil să te izolezi.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Începând de luni îţi dai seama că există o mare diferenţă între a vorbi şi a acţiona. Chiar dacă eşti deranjată de comportamentul unora din jurul tău, încearcă să fii calmă şi pregătită pentru a juca teatru. Nu este momentul să faci pe justiţiara. La mijlocul săptămânii prinzi curaj în convingerile tale şi faci tot ce este mai bine pentru cei implicaţi. Vineri, ascultă-ţi intuiţia şi urmăreşte-o chiar dacă te sperie, pentru că rezultatele vor fi miraculoase.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

„Nimic nu este prea frumos ca să fie adevărat”, este o vorbă după care trebuie să te ghidezi în această săptămână. Dacă nu vezi nimic concret luni, marţi sigur se va întâmpla. Desigur, această realizare ar putea fi doar una singură pentru care trebuie să munceşti. Miercuri şi joi pui cap la cap toate detaliile proiectului tău şi faci ultimele formalităţi. Profită de weekend şi socializează cu oricine îţi iese în cale. Sună-ţi prietenii şi familia şi invită-i pe la tine, în acest fel vei evita să stai prea mult timp singură.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În acest început de săptămână, nativa din Săgetător trebuie să se bucure de lucrurile mărunte. Desigur, să câştigi la loto poate fi plăcut, dar faptul că prinzi loc în autobuz sau că stai la o ceaşcă de ceai cu prietena ta cea mai bună va avea un mai mare impact asupra întregii zile respective. Sunt importante momentele de zi cu zi, cele pe care le ignorăm şi le considerăm rutină în ultimul timp. Miercuri şi joi îţi pregăteşti bagajele pentru o excursie şi pui la punct ultimele detalii ale călătoriei. În weekend, petreci clipe frumoase alături de o persoană dragă, în locuri inedite.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În această săptămână, starea ta de spirit predominantă va fi una de compasiune. Dorinţa de a ajuta pe cei aflaţi în suferinţă te va clasa undeva sus în ochii celor din jurul tău. Chiar dacă pentru tine nu acest lucru este important, faptul că oamenii îţi laudă iniţiativele te va impulsiona şi mai mult. Joi şi vineri vei avea parte de agitaţie în viaţa de familie, iar tactica pe care trebuie să o adopţi este una pacifistă. Weekend-ul va fi în totalitate invadat de prietenii tăi minunaţi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este timpul să treci la acţiune pe cont propriu luni şi marţi. Asta înseamnă că nu trebuie să mai amâni să citeşti o carte, să uiţi de tine la televizor şi să mănânci pe săturate. Să ai grijă de tine în aceste momente poate fi ceva curajos, dar nicidecum imposibil. Miercuri şi joi sunt zilele perfecte pentru a vedea cum poţi să jonglezi programul astfel încât să ai mai mult timp pentru răsfăţ. În weekend caută să găseşti un echilibru între familie, prieteni şi partener.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Luni, ceva ce ai tot negat despre tine va veni sub formă de soartă. Chiar dacă ţi se pare o glumă a destinului, ceea ce vei vedea este purul adevăr. Nu încerca să îţi ascunzi adevărata identitate faţă de cei din jurul tău, pentru că doar sinceritatea te va urca pe culmile succesului. Joi şi vineri sunt zile perfecte pentru a începe să treci la acţiune cu proiectele tale constructive, dar cu condiţia să eviţi deciziile mari şi importante. Profită de acest weekend pentru a te bucura de toate relaţiile din viaţa ta.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În primele zile ale acestei săptămâni ar trebui să fii mult mai calmă decât de obicei şi să iei lucrurile pe rând. Dacă o să te aglomerezi, starea de panică în care vei intra nu îţi va fi cu nimic de folos. Miercuri şi joi vei descoperi cum este să te simţi confortabil şi cum este să fii productivă, ambele dându-ţi energie pentru întreaga săptămână. Cu cât îţi vei asculta intuiţia, cu atât vei fi mai apreciată. În weekend, întâlnirile din obligaţie te vor slei de puteri.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este foarte important să mulţumeşti şi să fii mulţumită…despre asta va fi vorba în această săptămână. Cât de mic ar fi favorul pe care îl primeşti, aprecierea ta este foarte importanată. Miercuri şi joi vei fi preocupată să le spui tuturor celor dragi cât de importanţi sunt pentru tine şi cât de norocoasă eşti că îi ai alături. În weekend, vei trece la fapte şi vei organiza o petrecere surpriză doar pentru ei. Încearcă să nu uiţi pe nimeni pentru a nu creea neplăceri.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Fă un efort şi încearcă să vezi lucrurile din perspectiva altcuiva în acest început de săptămână. Desigur, este posibil să nu înţelegi ce simte acea persoana, dar este important să îi testezi validitatea. Miercuri şi joi eşti preocupată să găseşti soluţii înainte ca o situaţie să devină o problemă. Trebuie să găseşti un echilibru între dorinţa de a dezvălui toate informaţiile pe care le deţii şi dorinţa de a ţine totul secret. În weekend, fii pregătită pentru activităţi inedite alături de o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

O tactică pusă la cale de cei din jurul tău îţi va uşura simţitor viaţa, doar că trebuie să ai grijă să o apreciezi la adevărata ei valoare. Nu strica totul luând-o personal până nu ştii despre ce este vorba. Miercuri şi joi te vei concentra pe unele detalii din relaţia ta şi vei începe să o iei la puricat. Nu îţi pune partenerul în situaţii stânjenitoare din cauză că te plictiseşti şi inventezi motive. Dacă eşti singură, încearcă să nu vorbeşti prea mult atunci când un băiat se apropie de tine. Socializează pe parcursul acestui weekend şi arată că adori să te distrezi, mai ales cu familia ta.

Leu (22 iulie – 22 august)

Ce poate fi mai frustrant decât ca un vis să nu devină realitate? Ei bine, un vis de-al tău începe să prindă contur şi să culegi primele roade ale muncii tale. Respiră adânc şi linişteşte-te, tot ce vezi chiar se întâmplă. Miercuri şi joi trebuie să insişti în muncă şi să nu te culci pe o ureche. Ai timp pentru petreceri în săptămânile care urmează. Foloseşte acest weekend pentru a vorbi cu acele persoane care au aceleaşi pasiuni ca şi tine. Vor avea multe sfaturi utile să îţi ofere.

blank