Necenzurat, Stiri

Horoscop: Zodia guvernează greşelile pe care le faci în dragoste şi sex

Defectele noastre sunt adevărate sabotoare în partidele de sex şi în relaţia de cuplu. Dacă conştientizăm care sunt greşelile noastre în funcţie de zodie avem şansa să le corectăm.

horoscopBerbec
Greşeal capitală a Berbecilor este aceea că se „aprind” prea repede, atât în pat, cât şi în afara lui. Te îndrăgosteşti repede şi fără să ai toate „datele” despre bărbatul respectiv, faci declaraţii şi fapte măreţe, plănuieşti, promiţi, sar din prima în patul lui, apoi îţi dai seama că lucrurile nu sunt chiar atât de roz pe cât ai crezut şi nu ştii cum să faci să ieşi mai repde din relaţie.

Taur
Lenea şi încetineala specifică zodiei tale, te face să reacţionezi greu la ceea ce ţi se întâmplă, iar bărbaţii ajung să-şi piardă răbdarea înainte să ajungeţi prea departe. Dacă începi o relaţie, el va simţi tot timpul că trebuie să „tragă” de tine, să facă eforturi ca să te ţină lângă el pentru că tu nu îţi doreşti nimic anume, nu ai nicio preferinţă, nu ceri şi nu oferi nimic.

Gemeni
Din păcate, femeile Gemeni sunt prea vorbăreţe şi ajungă să spună lucruri pe care ar trebui să le ţină doar pentru ele. Ai obiceiul să spui tot despre tine din prima, astfel că dispare cam repede aura de mister care dă magie începutului de relaţie. Vorbeşti din prima şi despre preferinţele sexuale, astfel că el nu mai are ce descoperi.

Rac
Eşti o persoană caldă şi sensibilă, iar partenerul de viaţă este totul pentru tine. Pe unii bărbaţi îi încântă asta, dar cei mai mulţi se cam sperie când văd că depinzi de ei încă de la începutul relaţiei. El îşi doreşte să-ţi fie iubit şi amant, nu tată. Atitudinea ta îi cam taie cheful şi de sex, şi de relaţie. Trebuie să fii mai independentă şi mai sigură pe tine.

Leu
Orgoliul şi egoismul tău pot strica multe relaţii dacă nu eşti atentă. Eşti egoistă în pat, în afara lui, peste tot. Obişnuită să fii pe primul loc, să primeşti, îţi vine greu când trebuie să faci un compromis sau când trebuie să oferi ceva persoanei iubite. În plus, nu suporţi ca el să-ţi ia locul în lumina reflectoarelor, nici măcar când e ziua lui sau sărbătoreşte o reuşită.

Fecioară
Îţi este greu să începi sau să păstrezi o relaţie pentru că eşti pretenţioasă. În primul rând, puţini sunt bărbaţii care corespund criteriilor tale. Ceri atât de multe de la un partener, încât cei care se înscriu în tiparul tău se sperie şi consideră că nu vor face faţă, aşa că se retrag. Cei pe care nu îi deranjează pretenţiile cedează din cauza nervilor pentru că eşti foarte critică şi ironică.

Balanţă
Problema ta, când vine vorba de dragoste şi sex, este că te decizi foarte greu. Speriată să nu alegi greşit, stai mult ca să pui în balanţă fiecare decizie, o întorci pe toate părţile, ceri sfaturi, iar când te hotărăşti în sfârşit e prea târziu. Majoritatea bărbaţilor nu au atâta răbdare şi nu înţeleg de ce nu poţi să trăieşti viaţa pur şi simplu fără să o diseci atât.

Scorpion
Greşeala ta este că eşti prea pasională, pui prea mult suflet, te dedici cu totul fără să gândeşti bine lucrurile. Deşi ai parte de multe dezamăgiri, nu te înveţi minte niciodată şi continui să te arunci cu capul înainte în orice relaţie. Poate că nu ar strica să fii un pic mai rezervată şi mai reţinută în gesturi, măcar la începutul relaţiei.

Săgetător
Eşti o persoană cam schimbătoare şi foarte greu de „citit”. Te aştepţi că cel de lângă tine să-ţi ghicească gândurile când nici tu nu ştii exact de vrei de la viaţă, de la o relaţie, de la un bărbat. Combinaţia dintre pretenţiile tale şi nehotărârea ta este de multe ori fatală pentru o relaţie aflată la început de drum. Când vine vorba de sex eşti la fel de ciudată.

Capricorn
Capricornul este foarte introvertit, precaut, rezervat. La primele întâlniri, poate fi un lucru bun pentru că el te vede într-o aură de mister şi îi place să te descopere. Dar cu timpul îşi dă seama că nu eşti misterioasă, ci doar foarte introvetită şi că îi e greu să comunice cu tine, mai ales atunci când sunt probleme în relaţie.

Vărsător
Greşeala ta este aceea că îţi doreşti prea multă libertate. Nu spune nimeni că trebuie să stai permanent lângă iubit sau să nu-i ieşi din voie, dar trebuie să înţelegi că un cuplu are nevoie de activităţi comune – altele decât sexul – de fidelitate, încredere, comunicare. Aceste lucruri sunt greu de construit când tu îţi doreşti mereu să fii în altă parte.

Peşti
Ai o fire sensibilă, romantică, atragi bărbaţii puternici, dornici să protejeze o domniţă firavă. Asta până când îşi dau seama că eşti mult prea sensibilă, că nu eşti capabilă să porţi o discuţie serioasă fără să plângi sau că nu poţi rămâne singură câteva zile fără reproşezi. Trebuie să fii mai independentă, mai sigură pe tine şi mai puternică.

 

 

blank