Life, Stiri

Horoscop zilei de 18 aprilie

Taurii vor lua nişte bani în plus astăzi, Berbecii vor pleca la rude de Paşte, iar Racii îşi termină curăţenia de sărbători

horoscop

Berbec – Ati putea pleca de astazi la rude, la prieteni sa petreceti impreuna Pastele, in alt oras sau in alta tara, iar daca nu e posibil, poate vin ei la voi. O veste buna de la cineva care nu putea veni maine seara de Inviere si, ca prin minune, o sa aterizeze la voi.

Taur – O sa va descurcati frumos cu toate obligatiile si fata de cei de la job si fata de cei de-acasa – pregatirile sunt in toi si o sa iasa totul ca la carte. E posibil sa incasati niste bani care sa va fie de mare folos la cumparaturi – poate nu luaserati pentru toata lumea cadouri.

Gemeni – Se poate s-o porniti la drum cu grupul de prieteni sau doar cu familia spre o destinatie la care va asteapta cei alaturi de care veti petrece noaptea de Inviere. O sa va intretineti frumos cu cineva care-si doreste sa fiti impreuna, sa va construiti o casa, sa aveti copii.

Rac – V-au ramas niste aspecte de rezolvat pana diseara, poate sunt acte pe care trebuie sa le luati de la semnat si in rest treburi gospodaresti. Se poate sa va-ntinda cineva o mana de ajutor si sa terminati mai repede treburile casnice, sa va ramana un strop de timp si pentru voi.

Leu – E posibil sa plecati de pe acum in scurta vacanta de Paste si sa se deruleze totul intr-o atmosfera placuta, sa va priasca, sa va intoarceti refacuti, revigorati. O invitatie in alt oras si daca puteti renunta la actualul aranjament va puteti duce sau poate n-aveti niciun program.

Fecioara – Poate o sa depasiti bugetul pe care vi l-ati propus pentru aprovizionarea de sarbatori si va trebui sa gasiti o solutie ca sa aveti si de vizite si de plimbari, zilele astea. Se poate sa vina cineva din provincie, sa fiti impreuna de Inviere si ii pregatiti camera de musafiri.

Balanţa – Se poate sa purtati ultimele negocieri cu un angajator care vrea un raspuns ferm de la voi, sa stie daca poate conta pe voi, dupa sarbatori. Un semn de viata de la cineva pe care l-ati fi vrut langa voi de Paste si se pare c-o sa-si faca aparitia.

Scorpion – O sa va parvina o transa de bani si veti umple golurile, pe ici, pe colo, si n-o sa ramaneti restantieri la niciun capitol in perioada asta. O bucurie in familie, aflati ca vine un prieten de la drum lung sau ca un apropiat a avut un succes, ca se va naste un copilas in familia voastra.

Săgetător – Se anunta o zi frumoasa pentru voi, poate sunteti deja pe drum spre munte, mare sau veti organiza in alta localitate masa festiva de Inviere. Acel cineva de care va era dor si de la care aveati asteptari mari si anunta vizita si poate ramaneti cateva zile impreuna.

Capricorn – Pareti usor presati de timp, v-or fi ramas destule treburi de facut si daca n-o sa v-ajute nimeni o sa razbiti cu greu, dar sa speram ca o sa fie cineva prin preajma. O veste incurajatoare de la job sau de la scoala, vi se accepta un transfer, niste bani in avans sau altceva de care-aveti nevoie.

Vărsător – Se poate sa bifati un succes de grup, sa fie o bucurie, asa, inainte de Paste si sa aveti o stare de spirit deosebita, sa radiati de fericire. O sa jonglati cu niste bani astfel incat sa aveti de mancare, de o serie de plati lunare, de cadouri si distractie.

Peşti – Lucrurile se aseaza frumos, in cazul vostru, anturajul e cooperant atat la slujba, cat si in afara, ai vostri or sa puna si ei umarul la treaba, o sa fie in regula. Or sa va scoata la o plimbare niste prieteni, poate stabiliti unde o sa plecati in prima zi de Paste sau in alta zi, impreuna.