Featured, Life

Horoscop de weekend 7 octombrie. Planuri de viitor şi timp petrecut cu oameni dragi

Horoscop Berbec

 

Îţi concentrezi toată atenţia asupra partenerului de viaţă. Îţi doreşti să te revanşezi pentru momentele în care nu i-ai acordat suficient timp. Dacă nu eşti într-o relaţie, weekendul va fi dedicat unui bun prieten.

Taur

Începi să te gândeşti la ceea ce îţi doreşti de la o relaţie, pentru că vrei să te cunoşti cât mai bine, în acest weekend. Este momentul să iei o decizie legată de viitorul tău şi al relaţiei.

Gemeni

Începi să te ocupi mai mult de aspectul fizic. Astfel, acorzi mai multă atenţie alimentelor pe care le consumi, dar încerci să ai şi o viaţă mai activă. Primeşti sprijin din partea unei persoane apropiate.

Rac

Cineva din trecutul tău reapare în viaţa ta în acest weekend, sau  cel puţin îşi doreşte să facă parte din nou din viaţa ta. Dacă este o persoană care te-a făcut să suferi în trecut, nu te lăsa impresionat.

Leu

În acest weekend petreci mult timp cu familia. Nu ai mai stat de mult cu ei şi este un moment perfect pentru a discuta şi a vă reîncărca bateriile pentru o nouă săptămână. Ai parte de o atmosferă relaxantă.

Fecioară

Reuşeşti, în cele din urmă, să petreci timp de calitate cu grupul tău de prieteni. Nu ai mai avut de mult timp pentru distracţie, aşa că profiţi din plin de timpul liber din acest weekend.

Balanţă

Începi să realizezi că toate cheltuielile din ultima vreme nu te-au ajutat cu nimic. Ai tendinţa de a cheltui, într-o încercare de a te relaxa. Cu toate acestea, realizezi că nu este nevoi să arunci cu bani pentru a te relaxa.

Scorpion

Descoperi lucruri noi despre tine, în acest weekend. Astfel, aceste două zile preferi să le petreci în intimitatea propriei locuinţe, pentru a acorda atenţie lucrurilor care te pasionează.

Săgetător

Singurul mod în care poţi să-ţi gestionezi viaţa amoroasă este să renunţi puţin la muncă. Încearcă să mai iei şi câte o pauză de la alergatul zilnic, dacă vrei să ajungi la o concluzie în ceea ce priveşte viaţa de cuplu.

Capricorn

În acest weekend, începi să analizezi oamenii din jurul tău, pentru a putea să-i selectezi mai bine pe cei cu care îţi petreci timpul. Vrei mai puţini prieteni, dar pe care te poţi baza oricând.

Vărsător

Eşti în centrul atenţiei, în această săptămână. Ai multă energie şi nu ratezi niciun moment pentru a te distra. În plus, primeşti o veste bună de la o persoană de la locul de muncă.

Peşti

Nu prea ai chef de nimeni, în acest weekend. Preferi să stai de unul singur, pentru a ajunge să înţelegi mai bine lucrurile care s-au întâmplat în ultima vreme şi pentru a realiza ce îţi doreşti de la viaţă.