Life, Stiri

Horoscop 2014. Cum ne va merge anul viitor în dragoste şi în carieră

De asemenea, cum vom sta la capitolul bani şi sănătate!

horoscop

BERBEC

DRAGOSTE: Noul an începe cu complicaţii, care vor atinge punctul culminant în martie. În aprilie vei dori să iei decizii radicale ca să te eliberezi de acest stres, uitând că te-ai angajat să fii alături de partener la bine şi la greu. Toamna te găseşte neliniştit(ă), regretând anumite decizii, insuficient gândite.

CARIERĂ: Până în martie vei rezista eroic acolo unde te afli, dar în aprilie vei fi tentat( ă) să iei o decizie radicală. Bine ar fi să ştii ce faci, ca să eviţi situaţiile în care ţi-ai putea face rău singur(ă), doar pentru că ai impresia că libertatea îţi este îngrădită, iar calităţile tale nu sunt recunoscute.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate va evolua mai bine în a doua parte a anului, faţă de prima jumătate, când te vei confrunta cu unele complicaţii. Starea de tensiune de la serviciu te poate uza psihic.

BANI: Din martie, te vei elibera de povara unor restricţii legate de cheltuirea banilor proprii, restricţii venite de la familie sau de la partenerul de cuplu. Văzându-te cu mai mulţi bani, există riscul de a relua unele obiceiuri negative, cum ar fi să cheltui tot ce câştigi, fără să te preocupe ziua de mâine. A doua jumătate a anului vine cu alte pericole: diverse pofte, plăceri costisitoare, vacanţe sau călătorii pe care le-ai dorit, dar nu ai reuşit să le faci.

TAUR

DRAGOSTE: Lunile de iarnă nu se anunţă comode, dar din martie va fi mai uşor să vezi ce poţi face ca relaţia de cuplu să funcţioneze. În a doua parte a anului, pericolul major vine de la excesul de autoritate. Relaţiile stabile se pot suda sau se pot rupe.

CARIERĂ: Vei fi nevoit(ă) să abordezi altfel colectivul din care faci parte, să scoţi diplomaţia de la naftalină şi să negociezi civilizat tot ce vrei să obţii. Orice neînţelegere poate provoca nelinişti adânci, iar acestea îţi pot submina încrederea în calităţile profesionale. Sunt posibile schimbări care ţi se vor părea nedrepte, dar revolta nu te va ajuta cu nimic.

SĂNĂTATE: Din martie până în noiembrie, sunt posibile probleme destul de serioase legate de rinichi, de cap, dar şi de circulaţie. Îţi pot altera starea de sănătate şi kilogramele în plus, prin suita de afecţiuni pe care o pot declanşa. E necesar să treci la regim.

BANI: Din martie apare un element care poate destabiliza mult bugetul familiei – e vorba de tendinţa de a cheltui peste măsură fie pentru achiziţionarea unei case, fie pentru sporirea confortului. E posibil să te muţi în altă parte, iar amenajările interioare să fie necesare, dar ar fi bine să consulţi un specialist, fiindcă altfel există riscul să risipeşti sume importante.

GEMENI

DRAGOSTE: Primele şapte luni ale anului vor fi presărate cu momente tensionate, în care vei avea de învăţat multe lucruri despre tine, despre cum se construieşte o relaţie sentimentală solidă şi cum se menţine. Principala problemă va fi să te poţi abţine de la a cere prea mult.

CARIERĂ: Vei culege roadele a ceea ce ai semănat în 2013. Dacă ai dat dovadă de seriozitate şi ai muncit, vei reuşi să obţii o poziţie stabilă în cadrul echipei. Începând din martie, vei avea ocazia de a-ţi descoperi noi talente, care te vor conduce într-o altă direcţie. Este un an bun pentru a-ţi finaliza studiile.

SĂNĂTATE: Agitaţia de la serviciu poate influenţa decisiv echilibrul organic. Din martie, apar pericole asociate cu deplasările, cu mişcările bruşte sau cu sporturile periculoase. Luna august poate fi momentul declanşării unor probleme serioase, care să necesite intervenţia unui specialist.

BANI: Este un an complicat în plan financiar. Momentele cele mai dificile sunt în lunile martie, aprilie şi decembrie, când va fi necesar să iei decizii neplăcute pentru a nu scăpa situaţia de sub control. Ar fi bine să eviţi, pe cât posibil, orice fel de nouă îndatorare, chiar şi cele de la prieteni ori rude, dar şi împrumutarea de bani persoanelor apropiate.

RAC

DRAGOSTE: În 2014 iei decizii care vor stabiliza situaţia pentru mulţi ani de acum încolo. Din martie te eliberezi de teamă, de mecanismele de autosabotare şi hotărăşti cu cine mergi mai departe. Relaţia cu familia din care provii va deveni atât de complicată, încât sunt şanse mari să părăseşti casa părintească până în luna iulie.

CARIERĂ: În martie, aprilie şi decembrie se conturează trei momente importante, în care vei stabili direcţia principală de evoluţie în toate domeniile, inclusiv în carieră. Iar sensul pe care îl alegi va deveni piatră de hotar pentru anii următori.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate este oscilantă, pentru că este influenţată de starea ta de spirit. Din martie, nu te vei mai simţi lipsit(ă) de energie, ca în lunile anterioare, însă poţi întâmpina dificultăţi. Până în iulie, există riscul unor probleme renale, neurologice, cu dantura, dar şi cu coloana vertebrală.

BANI: Din martie, pui un accent deosebit pe banii obţinuţi din munca proprie, ca o garanţie a independenţei şi valorii tale. Tot atunci începe însă şi o serie de neplăceri financiare: pierderea sau rătăcirea unor sume de bani, întârzieri la plată sau apariţia unor legi care te dezavantajează. Până în iulie vei cheltui destul de mult pentru amenajarea locuinţei.

LEU

DRAGOSTE: În 2014 vei fi, la fel ca în anul ce tocmai se încheie, mai retras(ă), mai preocupat( ă) de propriile sentimente, de rădăcini şi de trecut, cu care simţi nevoia să te împaci. În iulie, atenţia acordată sexului opus creşte. E posibil să treci la o altă etapă în relaţia actuală.

CARIERĂ: Continuă seria reconfigurărilor de direcţie, prin două momente de vârf, în aprilie şi în decembrie, când va fi nevoie să iei decizii importante pentru viitorul tău. Din martie va dispărea o sursă de presiune suplimentară, care sporea confuzia şi bloca unele decizii. Vei fi pe cont propriu, fără presiuni din partea familiei, dar asta înseamnă şi că vei fi responsabil(ă) de consecinţele drumului ales.

SĂNĂTATE: Până în martie persistă unele pericole, mai mici sau mai mari, asociate cu alimentaţia sau cu stilul de viaţă. Prima lună de primăvară poate fi şi momentul în care anumite afecţiuni ies la suprafaţă, în urma unor investigaţii. Este indicat să fii atent(ă) la tensiune, la circulaţie, la inimă, dar şi la vedere şi la coloana vertebrală, în întregul ei.

BANI: Orice pas înainte pe plan profesional va aduce cu sine şi venituri mai bune. Însă banii care vin vor fi obţinuţi mai greu, fiindcă va trebui să depui un efort mare pentru ei.

FECIOARĂ

DRAGOSTE: Primele trei luni ale anului vor fi de departe cele mai complicate, din cauza unor evenimente care vin în cascadă şi a unor decizii pe care eşti nevoit(ă) să le iei. Vor mai fi alte două momente dificile, în aprilie şi în decembrie, când un factor exterior poate altera calitatea relaţiei cu cei dragi.

CARIERĂ: Multe dintre supărările pe care le vei trăi vor fi rodul erorilor proprii, adică te vei da de gol singur(ă), prin excese de autoritate, decizii absurde şi comportament arogant. Cei care nu râvnesc la funcţii de conducere vor fi mai protejaţi de aceste tendinţe, dar nu vor fi scutiţi de intrigi la locul de muncă.

SĂNĂTATE: Până în martie nu apar noutăţi care să influenţeze starea de sănătate, dar aceasta s-ar putea deteriora din cauza suprasolicitărilor din alte domenii. În perioada martie-noiembrie se conturează însă numeroase probleme legate de circulaţie, inimă, vedere, dar şi tensiune sau coloană, toate pe fondul unor excese.

BANI: Problemele financiare cu care te confrunţi de la începutul lui decembrie vor continua şi în noul an. Luna martie reprezintă apogeul acestor complicaţii. Pe lângă faptul că vei fi nevoit(ă) să te descurci cum poţi cu sumele de care dispui, vei constata că trebuie să rambursezi anticipat nişte datorii.

BALANȚĂ

DRAGOSTE: Ar fi bine să tragi aer în piept şi să te pregăteşti pentru o serie de confruntări cu partenerul de cuplu, cu membrii familiei sale sau cu persoane care se amestecă nepermis în relaţia voastră. Până în iulie, atmosfera va fi haotică şi greu de controlat.

CARIERĂ: Pe plan profesional, mai ai câteva luni bune, în care poţi face schimbări benefice – la viteză redusă până în martie, dar cu posibilităţi mai mari din martie încolo. Continuă tendinţa din anii anteriori de a căuta un loc de muncă potrivit cu firea ta, cu adevărata ta chemare. Din aprilie vei primi propuneri care sunt în cea mai mare parte false, amăgitoare. Te vei putea baza pe ele abia din august, când va apărea un context care va favoriza legalitatea şi corectitudinea.

SĂNĂTATE: Orice dizarmonie, oricât de mică, se manifestă imediat în starea ta generală, aşa că ai nevoie de echilibru şi de o minte limpede, capabilă să ignore gândurile negre şi să le susţină pe cele optimiste.

BANI: În noul an îţi vei consolida sursele de venit, ba chiar este posibil să obţii unele noi, pe măsura rolului pe care-l vei accepta în cadrul echipei din care faci parte. Din martie încolo vei şti clar pe ce te bazezi, pentru că se ridică ceaţa care acoperea parcursul tău profesional şi implicit pe cel financiar.

SCORPION

DRAGOSTE: Şansa de a consolida relaţia actuală te va însoţi şi în noul an, dar numai până în martie. Din martie până în iulie te vei întoarce, periodic, la vechile legături sentimentale, la vechile dorinţe şi le vei selecta pe cele pe care vrei să le vezi realizate. Iar din iulie încolo, nu vei mai avea nici timp, nici dispoziţia necesară pentru a te ocupa de sfera intimă…

CARIERĂ: Încă de anul acesta s-a conturat o atmosferă otrăvită la serviciu, cu replici agresive şi discuţii aprinse cu colegii sau colaboratorii. Conflictele se vor intensifica în 2014 şi pot dura până în luna iulie. Din martie, vei fi provocat( ă) să faci greşeli – crize de orgoliu şi excese de autoritate. Este indicat să te stăpâneşti, ca să nu cazi în aceste capcane.

SĂNĂTATE: De ceva vreme, au început să-şi arate colţii anumite probleme de sănătate, de care credeai că ai scăpat, dar care au reapărut pe fondul oboselii. Din martie încolo, sunt vizate zona capului, zona lombară, cu rinichii şi organele sexuale, dar şi inima, cu toate funcţiile sale.

BANI: Nu vei duce lipsă de bani, iar sumele încasate vor creşte odată cu paşii pe care îi vei face înainte pe plan profesional. Se menţine tendinţa de a cheltui peste măsură pentru anumite plăceri sau pentru a le oferi celor dragi obiecte de valoare.

SĂGETĂTOR

DRAGOSTE: Noul an se anunţă furtunos în plan amoros. Se produce o revigorare sentimentală de mare profunzime, care nu va fi lipsită de peripeţii, de plecări şi de reveniri spectaculoase, în special la firile mai năvalnice.

CARIERĂ: În martie te vei elibera de senzaţia că duci pe umeri poveri prea mari, că nu eşti apreciat(ă) de superiori şi că locul tău e ameninţat. Tot atunci va trebuie să iei decizii importante legate de viitorul tău profesional. Vei avea în vedere fructificarea talentelor deosebite cu care eşti înzestrat(ă). Cei care vor să-şi caute bunăstarea în afara ţării vor avea această ocazie începând cu luna iulie, dar ar fi bine să nu îşi facă multe iluzii în legătură cu ce vor găsi acolo unde se duc, ca să nu fie dezamăgiţi.

SĂNĂTATE: Tot anul vei avea de cercetat cauzele unor afecţiuni aparent inexplicabile. Dacă e vorba de o problemă de natură cronică, greu de vindecat, va fi necesar să-ţi schimbi stilul de viaţă, în paralel cu tratamentul prescris de medic.

BANI: În ianuarie pui toate cheltuielile pe hârtie şi vezi la ce poţi renunţa fără să faci un sacrificiu. În intervalul martie-iulie vei avea ocazia de a pune la loc sumele pe care le-ai risipit din economiile personale sau din cele ale familiei.

CAPRICORN

DRAGOSTE: Primele trei luni din 2014 ţi se vor părea interminabile, din cauza problemelor care se tot adună în relaţiile importante şi te forţează să decizi dacă mai continui aşa sau îţi alegi un alt drum. Aceste presiuni sunt provocate de probleme nerezolvate, la care se adaugă unele complicaţii venite de la membrii familiei.

CARIERĂ: În intervalul martie-iulie poţi semna noi contracte, cu condiţii avantajoase pentru tine. Dacă e vorba de obţinerea unei funcţii importante, ce vine la pachet cu responsabilităţi pe măsură, vei fi tentat(ă) să-ţi exagerezi rolul în cadrul echipei, iar asta nu e bine.

SĂNĂTATE: Pot apărea probleme pe fondul uzurii psihice provocate de profesie. Din martie intervine un element de pericol asociat cu mijloacele de transport, cu sporturile extreme, dar şi cu obiceiul tău de a sfida orice obstacol care îţi iese în cale. Trebuie să dai dovadă de maturitate şi de echilibru, iar dacă urci la volan, să fii temperat( ă) şi să nu circuli cu viteză.

BANI: Pe plan financiar nu se anunţă schimbări spectaculoase, în afara celor care vor apărea ca o consecinţă a semnării unor noi contracte. Din martie îţi vei manifesta dorinţa de a prelua controlul asupra unor bunuri sau sume de bani ale familiei sau îţi vei ajuta partenerii de orice fel să câştige mai bine.

VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: De la începutul lui decembrie, ai început să observi defectele jumătăţii tale, să tragi concluzii şi să iei decizii în consecinţă. Situaţia va escalada până în luna martie, atunci va fi punctul culminant al tensiunilor. Până în iulie te vei lămuri şi vei decide dacă mergi mai departe cu acelaşi partener, dar în alte condiţii, sau te orientezi către altcineva.

CARIERĂ: Vei ajunge să ocupi locul pe care îl meriţi în ierarhia profesională, în domeniul ales. Începând cu luna martie poţi fi ispitit(ă) cu oferte înşelătoare de colaborare, dar nu este cazul să te grăbeşti să iei o decizie în acest sens. Abia din iulie încolo te vei lămuri ce ţi se cere, ce ţi se oferă şi cine sunt cei care caută să te coopteze în echipa lor.

SĂNĂTATE: În intervalul martie- iulie vei avea ocazia de a rezolva cele mai importante probleme de sănătate. Vor exista două momente de atenţionare, în aprilie şi în decembrie, când vei vedea foarte clar care îţi sunt limitele reale şi cât poţi duce din ce ţi-ai asumat.

BANI: Domeniul financiar urmează pas cu pas evoluţia profesională, iar aceasta este o veste foarte bună, pentru că ai în faţă un an de finalizare a unor demersuri pe plan profesional, de culegere a roadelor, într-un ritm lent, dar constant. Vei fi mai prudent( ă) cu cheltuielile în noul an.

PEŞTI

DRAGOSTE: În intervalul martie- iulie vei avea motive de bucurie din partea copiilor, a persoanei iubite, iar povestea de dragoste în care te vei implica va avea şanse să evolueze frumos, către un deznodământ fericit. Nu va simplu şi nici uşor de trăit în primele trei luni ale anului, dar dacă vei şti ce vrei şi ce contează cu adevărat, vei alege ce e bun din toată avalanşa de evenimente.

CARIERĂ: În intervalul martie- iulie poţi avea conflicte cu superiorii. Pericolele vin de la tine, de la propriile porniri necontrolate, de la tendinţa de a scăpa de situaţiile complicate respingându- le, deşi ştii că acestea au ascunse în ele o recompensă frumoasă, un pas înainte în experienţele directe.

SĂNĂTATE: Vor apărea elemente noi, cu un rol precis, acela de a te avertiza când exagerezi, cu ce anume şi ce trebuie remediat urgent pentru a restabili echilibrul. În intervalul martie-noiembrie vei observa imediat când vei depăşi limitele propriului corp, prin agitaţie inutilă, prin creşterea tensiunii arteriale şi alte probleme asociate cu inima şi cu aparatul circulator.

BANI: Până în iulie va trebui să acorzi mai multă atenţie cheltuielilor şi administrării banilor. Achiziţiile majore ar trebui amânate pentru lunile de vară, mai ales iunie şi iulie.

 

blank