Horia Moculescu
Showbiz

Horia Moculescu o acuză pe Mariana Moculescu că îi datorează bani: „La întreținere are de dat 125 de milioane de lei vechi. Mie are să-mi dea…”. Cum a reacționat fosta lui soție

Conflictul dintre Horia Moculescu și Mariana Moculescu s-a reaprins, la mai bine de două decenii de când au divorțat. Compozitorul spune că fosta lui soție îi datorează bani și ar fi restantă cu cheltuielile din casa în care au locuit împreună. Iată despre ce sume e vorba și ce reacție a avut Mariana Moculescu!

 Horia Moculescu și Mariana Moculescu au divorțat în 2000, iar împreună au o fiică, pe nume Nidia. Chiar dacă au trecut două decenii de când s-au separat, foștii soți continuă să-și mai lanseze acuzații și să scormonească trecutul. Surse cancan.ro au dezvăluit că Horia Moculescu ar fi pierdut sume mari la jocurile de noroc, în perioada căsniciei cu Mariana, informație care ar fi ajuns mult mai târziu la aceasta. La rândul lui, compozitorul a scos la suprafață alte probleme din relația cu fosta soție, pe care o acuză că i-ar datora bani.


Horia Moculescu o acuză pe Mariana Moculescu că îi datorează bani

Horia Moculescu a refuzat să comenteze presupusa dependență de jocuri de noroc, în perioada căsniciei cu Mariana Moculescu. În schimb, compozitorul o acuză pe fosta soție că îi datorează 150 de dolari, iar alți 12.500 de lei ar reprezenta restanțele din casa în care au locuit împreună.

„Nu mă interesează absolut deloc ce declară ea despre mine. E subiect închis. Dar când ați vorbit cu ea a spus că are să îmi dea bani și că de vreo 4 ani a rămas datoare aici la întreținere după ce a plecat? Mie are să-mi dea de vreo 4 luni suma de 150 de dolari. La întreținere are de dat 125 de milioane de lei vechi (n.r.- 12.500 de lei). A zis ea ceva și despre datoriile astea? Nu a zis? Repet, nu mă interesează ce spune ea despre mine’, a declarat Horia Moculescu, potrivit cancan.ro.

Mariana Moculescu: „Nu pot să cred cât tupeu are’

Mariana Moculescu s-a arătat revoltată după afirmațiile fostului ei soț privind sumele pe care i le datorează. A sugerat că celebrul compozitor minte și că el ar fi cel care trebuie să-i restituie bani, de fapt.

„Nu pot să cred cât tupeu are, câtă nesimțire, ar trebui să tacă din gură! El trebuie să-mi dea mie bani, nu eu lui! Dar ce mă mai miră la el… Când am spus că am stat atâția ani cu dracu în casă, nu am vorbit degeaba!’, a spus Mariana Moculescu.

Sursa foto: Facebook

blank